Ma 2023. 3 21.
Benedek, Bence, Miklós napja van.
Látogatók száma : 54760898    
Honlapkeszites

Stones est

A rock nagyágyúinak örökhagyó munkásságát és szellemiségét idézik meg városunkban, október 26-án 18 órai kezdettel a Medgyaszay Házban. A Rolling Stones estre korhatár nélkül várják azokat a zenekedvelõket a Kanizsai Kulturális Központ munkatársai, akik kiállításon, filmvetítésen és élõzenés koncerten keresztül egy kis idõutazást szeretnének tenni a ’60-as, ’70-es évek zenei forradalmába.


 Idén 50 éves a Rolling Stones: a nagymúltú zenekar jubileuma és munkássága elõtt Nagykanizsán is tisztelegnek rajongóik, méghozzá egy rendhagyó muzikális esten. A brit „Gördülõ kövek” a rockzenei világ palettáján a mai napig töretlenül képviselik magukat, több millió tisztelõjük akad szerte a földön, halhatatlan slágereiknek és lázadó életszemléletüknek köszönhetõen. Ezért a KKK egy olyan rendezvénnyel kedveskedik a Mick Jaggerék muzsikáját kedvelõknek, ahol relikviák, lemezek, filmek és zene segítségével „elérhetõ közelségbe” kerül minden érdeklõdõhöz a Rolling Stones.
„Mindent, ami felidézi a több évtized után is aktív zenekart, elérhetõ közelségbe hozzuk a rajongóknak” – mondta Szakács Gábor programszervezõ. Ahogy azt is, hogy a ’84-ben alakult Tengs-Lengs underground zenekar a Stones-korszak legnagyobb slágereit adja elõ az este 9 órától kezdõdõ élõzenés bulin, ahol garantált a jó hangulat és természetesen az örökzöld zenei gyöngyszemek. A rendezvényre a belépés díjtalan.
Sz.Zs.2012-10-22 08:13:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül