Ma 2023. 6 10.
Margit, Gréta napja van.
Látogatók száma : 55415318    
Honlapkeszites

Nyílt levél a közétkeztetésrõl

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata
Cseresnyés Péter Polgármester
Tárgy: nyílt levél a közétkeztetésrõl

Tisztelt Polgármester Úr!
Tapasztalhatta, hogy az önkormányzat hatáskörébe tartozó kérdésekkel indokolatlanul nem foglalkoztam. Az önkormányzat ügyeit Országgyûlési elfoglaltságom miatt csak jegyzõkönyvekbõl követem. 
Aggályosnak tartottam a közétkeztetés kiszervezésének körülményeit, mert az elsõ perctõl kezdve látható volt, hogy sérülnek a helyi érdekek. Távoli vállalkozás gondoskodik a gyermekek étkeztetésérõl, akivel a szülõk nem tudnak találkozni, így panaszaikat elsõsorban egymásnak fogalmazzák meg.


Levelemmel azért keresem, mert az elmúlt hetekben nagy számban panaszkodtak szülõk az iskolai étkeztetésre.
Polgármester Úr, nincs lehetõségem arra, hogy közvélemény kutatást végezzek vagy személyesen gyõzõdjek meg, a panaszok tartalmáról. Javasolnám, tegye lehetõvé, hogy a szülõi munkaközösségek tagjai, képviselõi személyesen gyõzõdhessenek meg a problémák okairól.
Tisztelt Polgármester Úr, az eszközök az ön kezében vannak, ezért kérem, tájékozódjon és intézkedjen ebben a fontos, a város nyugalmának zavarására alkalmas kérdésben. Sok gyermek számára kiemelt szerepe van az iskolai meleg étkeztetésnek. Ne várjon, míg a szülõk más iskolán kívüli megoldásokat keresnek.
Panaszosaim nagy számára való tekintettel, mivel nincs intézkedési lehetõségem, levelemet a sajtó útján nyilvánosságra hozom.
Tisztelettel várom megnyugtató intézkedését.

Budapest, 2012. október 10.

Göndör István
Országgyûlési képviselõ2012-10-12 09:10:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül