Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42590455    
Honlapkeszites

Érkezhet a Szeged Beton vízilabda-együttese

S akkor kedvezzünk a hölgyeknek is egy sporthírrel: jövõ szombaton és vasárnap, azaz szeptember 22-én és 23-án Nagykanizsa ad otthont a férfi vízilabda Theodora Magyar Kupa egyik selejtezõ-csoportjának. A Kanizsa VSE OB I B-s együttese olyan ellenfeleket vonultathat fel, mint az A-Híd Szeged Beton VE, a Ferencvárosi TC, a Kaposvári VK, valamint az Újpesti VSE.
A szegediek (lenti képünkön) akár az olimpiai bajnok Molnár Tamással is felállhatnak, ez a csapat 2011-ben elhódította a Magyar Kupát, míg 2009-bõl LEN Kupa gyõztesnek is vallhatja magát. Edzõje az a Vincze Balázs, aki a maga idejében (no, nem volt az olyan rég...) szintén korszakos csillaga volt a hazai vízilabda sportnak. Elsõ osztályú csapatként érkezik a tornára a Ferencváros és a Kaposvár is.


Sz?ljon hozz?!

 

A mérkõzés-sorozat mindkét napon délelõtt 10 órától rajtol, s a vízilabdás hétvégén mindegyik együttes mérkõzik egymással, hogy aztán az elsõ kettõ jusson tovább a következõ fázisba.

P.L.

Fotó: délmagyar.hu / Karnok Csaba2012-09-12 16:12:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147