Ma 2023. 3 22.
Beáta, Izolda, Lea napja van.
Látogatók száma : 54765538    
Honlapkeszites

Tervezz egyedi pólót a csapatodnak!

A Vasemberke KUPA egyik feladataként hirdették meg az I. Studio21 – Vasemberke Pólópályázatot, melyen különdíjként a legjobb tervet benyújtó csapat minden tagja megkapja a gyõztes grafikával ellátott pólót.


– Egy Új Széchenyi-terves támogatás kapcsán lehetõségünk nyílt egy pólónyomtató gép vásárlására, így arra gondoltunk, ha már adott ez a lehetõség, kiírunk egy olyan pályázatsorozatot a nagykanizsai diákoknak, amely segítségével kiélhetik a kreativitásukat – ismertette a részleteket Varga Ferenc, a Studio21 munkatársa.
A pályázatsorozattal általános iskolásokat, középiskolásokat és egyetemistákat szeretnének megszólítani. Ennek az elsõ részére most szeptemberben kerül sor, amikor a Vasemberke KUPA egyik feladataként az általános iskolások csapatainak tervezniük kell egy pólót Hogyan jutnál el környezetbarát módon a célodhoz? témakörben. Ezzel szeretnének kapcsolódni az „Autómentes nap” szellemiségéhez.
A beküldött grafikák alapján minden csapatnak elkészítenek egy pólót, melyet szeptember 20-án a Vasemberke KUPÁN egy tag bemutat a színpadon. A zsûri tagjai pedig eldöntik, melyik csapat alkotása a legjobb. Az értékelésnél figyelembe veszik, mennyire kötõdik az alkotás a megadott témához, mennyire ötletes, innovatív, kreatív, vicces és egyedi. A legjobb tervet benyújtó csapat minden tagja megkapja a gyõztes grafikával ellátott pólót. A kivitelezésnél szabadkezet adunak abban, hogy kézzel vagy grafikai program használatával készítik el pályamunkáikat.
A reklámstúdió a kupa egyik állomása is lesz szeptember 20-án, ahol egy feladatot kell kreatívan megoldaniuk a csapatoknak. A késõbbiekben középiskolásoknak és az egyetemistáknak is szeretnének pólópályázatot szervezni, ott már azt tervezik, egyénileg adnak díjakat.
V.M.2012-09-06 12:51:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül