Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55350681    
Honlapkeszites

Magyarország kedvenc lángosa kerestetik Zala megyében is

Hol kapható Magyarország kedvenc lángosa? Erre a kérdésre keresi a választ a Vénusz. Ha tud egy jó lángosost lakóhelye szomszédságában, kedvenc strandján, vagy a közeli piacon, akkor ossza meg azt másokkal is, vagy adja le szavazatát a már letesztelt helyek egyikére. Még nem késõ, hogy a „Vénusz kedvenc lángosozója 2012” címet egy Zala megyei lángosos nyerje el! Még egy hónapig lehet szavazni.


Finom lángost számtalan helyen találhatunk országszerte. Az igazán jó lángososok azonban sokszor eldugott, kiesõ büfékben találhatóak, ezért van, hogy nehezen bukkanhatunk rájuk. A Vénusz most a lángos kedvelõk közremûködésével ezeket a garantáltan jó lelõhelyeket szeretné feltérképezni Zala megyében is.

A lángos voks Facebook alkalmazás segítségével a rajongók megoszthatják tapasztalataikat egymással, feltölthetnek, illetve értékelhetnek lángosozókat. A legtöbb szavazatot gyûjtõ hely pedig õsszel elnyeri „A Vénusz kedvenc lángosozója 2012” címet, továbbá 1000 liter Vénusz napraforgóolajat kap, hiszen a jó lángos lelke a minõségi napraforgóolaj. A véleménynyilvánítás sem marad jutalom nélkül, hiszen a szavazók között a Vénusz öt darab praktikus konyhai mélysütõ edényt sorsol ki.

Nevezzen és szavazzon Ön is, hogy megyéjébõl kerüljön ki az év kedvenc lángosozója!


A Lángos voks itt érhetõ el:

https://apps.facebook.com/langosvoks/

Telefonról az alkalmazás linkjét a böngészõ címsorába kell bemásolni/beírni.


<<Langos_voks_zala.doc>> <<kaposztas_marhahusos_langos.jpg>> <<Logo.bmp>> <<Vénusz_60éves_1L 3D.jpg>>

WELL PR - Kanizsa2012-08-17 08:00:00


További hírek:


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül