Ma 2023. 3 22.
Beáta, Izolda, Lea napja van.
Látogatók száma : 54766331    
Honlapkeszites

Vállalkozói Információs Nap

Támogatások a továbblépéshez! - az augusztus 22-én megrendezésre kerülõ információs nap ezúttal azoknak nyújt segítséget, akik vállalkozásuk fejlesztését és munkaerõ felvételét tervezik.


Új munkaerõvel bõvítene, de nem tudja mibõl? Érzi, hogy a cégének már átszervezésre, új típusú munkaszervezésre lenne szüksége, de nem tudja hogyan? Már Önt is foglalkoztatta a gondolat, hogy a piaci lehetõségeit a marketing eszközeivel bõvítené, de forrásra lenne szüksége? - Ha cégvezetõként Ön is szembesül ezekkel a kérdésekkel és számtalan hasonlóval nap, mint nap , akkor Önhöz is szólnak elõadóink! Szeretettel várunk minden érdeklõdõt a 2012. augusztus 22-én megrendezésre kerülõ információs rendezvényünkön, amelyen nem csak arra lesz lehetõség, hogy új információkat kapjanak fejlesztésükhöz, de konzultálhatnak is elképzeléseikrõl az elõadókkal.


A rendezvény idõpontja: 2012. augusztus 22. 15.30 - 16.30
A rendezvény helyszíne: Nagykanizsai Inkubátorház és Innovációs Központ
A rendezvény programja:
- EU-s pályázati forrás munkahely teremtésre — Elõadó: Bilicz Csaba tanácsadó, Széchenyi Programiroda
- Nagykanizsai Megyei Jogú Város Önkormányzatának új munkahelyek létrehozását támogató pályázata — Elõadó: Cserti Csilla vezetõ, Nagykanizsai Inkubátorház és Innovációs Központ
- Támogatás szakmai tanácsadások igénybevételére — Elõadó: Nagy András ügyvezetõ igazgató, Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

A rendezvényen történõ részvétel ingyenes, de elõzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációs lap elérhetõ a www.inkubatornk.hu honlapon.
További információ kérhetõ: 93 / 510-137, info@inkubatornk.hu.2012-08-16 10:14:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül