Ma 2023. 3 22.
Beáta, Izolda, Lea napja van.
Látogatók száma : 54765262    
Honlapkeszites

Kis-Sziget Fesztivált rendeznek a zalai Kisszigeten

A populáris rockzene kedvelõinek kétnapos programot szervez Kis-Sziget Fesztivál néven a Zala megyei Kissziget polgármestere, aki saját együttesével maga is résztvevõje a neves zenekarokat is felvonultató rendezvénynek.
 


A nemcsak a települést, hanem a Kocsmazaj nevû zenekarát basszusgitáros-énekesként vezetõ Böröcz Roland az MTI-nek kedden elmondta: egy tavalyi falunap sikere adta az ötletet, hogy a környékbeli fánk-, pálinka- vagy szilvafesztivál mellett náluk zenei rendezvényt szervezzenek. A falu neve tálcán kínálta az elnevezést, a Kis-Sziget Fesztiválon pénteken és szombaton csaknem tucatnyi koncertet láthatnak-hallhatnak az érdeklõdõk.
A szlovén határhoz közeli település külterületén alakítják ki a rendezvény helyszínét, hogy a populáris rockzenét esetleg nem kedvelõ idõsebbeket ne nagyon zavarják. A polgármester-zenekarvezetõ olyan ismert neveket nyert meg fellépõnek, mint a Beatrice vagy az Ocho Macho, mellettük környékbeli zenekarok, sõt két szlovén együttes is szerepel a programban.
A 33 éves faluvezetõ hozzátette, hogy a támogatók jóvoltából ingyenes a mintegy 200 lelkes település fesztiválja, amelynek több kísérõprogramja is lesz. A körzeti orvos egészségsátorban ad tanácsokat és végez szûrõvizsgálatokat, a gyerekeknek külön programokat szerveznek, de motoros parádé, rendõrségi kutyás bemutató, valamint kézmûves vásár is lesz a zalai kistelepülés rendezvényén.

 

MTI - Kanizsa2012-07-24 16:16:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül