Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55319529    
Honlapkeszites

Még három zenés rendezvény

A tanév végéig három különbözõ mûfajú zenei rendezvényre hívta fel a figyelmet Szakács Gábor, a Kanizsai Kulturális Központ mûvelõdésszervezõje.

Május 8-án egy visszatérõ vendég, a Cotton Club Singers látogat el városunkba. Hofimánia címû másfél órás koncertjükkel járják az országot, singeresen megfûszerezve humorral, zenével tisztelegnek Hofi Géza emléke elõtt. A HSMK közönsége 19 órától láthatja produkciójukat.


A Táncra Lábam Népzenei táncház sorozat május 17-én, szombaton 18 órától várja a délszláv muzsikát kedvelõket a Medgyaszay Házba. A mûfajában elsõ igazi nagyágyú, a Vujcsics Együttes látogat el hozzánk. Az együttes 1974-ben alakult, 77-ben megnyerték a Ki Mit Tud verseny népzenei kategóriáját. Számtalan díj birtokosai, a délszláv zenét népszerûsítõ mûsoraikkal bejárták az országot, világot. Fellépésük után rögtön indul a Táncház Magdics János táncoktató vezetésével. Az elsõ Táncház sikere után a szervezõk bíznak benne, most sem lesznek száznál kevesebben. Az 500 forintos belépõjegy még megfizethetõ, remélik nem szegi kedvét senkinek sem.

Az ifjabb korosztályról sem feledkezett meg a KKK. Június 13-án, pénteken este 20 órakor tanévzáró bulira várják õket a HSMK-ba, ahol egy órás látványos show mûsort ad közkívánatra a Csillag születik tehetségkutató versenyen feltûnt 4for Dance fiú tánccsoport.

B.E.2008-04-21 12:36:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül