Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55320579    
Honlapkeszites

Újabb fórum a javító-nevelõ intézet ügyében

Gábris Jácint jobbikos önkormányzati képviselõ lakossági fórum összehívását szorgalmazza Kiskanizsára. A javító-nevelõ intézet Kanizsára kerülése ügyében levéllel fordult a polgármesterhez, illetve képviselõtársaihoz. Felhívását portálunkhoz, a kanizsaujsag.hu-hoz is eljutatta.


Tisztelt Polgármester Úr,
Tisztelt Képviselõtársaim!

Mivel számos megkeresés érkezett a Kiskanizsa és Nagykanizsa közé, a Camping utcába tervezett javító-nevelõ intézettel kapcsolatosan, ezért lakossági fórum összehívását kezdeményezem a fenti ügyben, ahová tisztelettel meghívom Polgármester urat, Rendõrkapitány urat, és az összes, Kiskanizsa választókerületi és a témában érintett önkormányzati képviselõt is.

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz és a Hivatalhoz, hogy legyenek szívesek, és biztosítsanak alkalmat és lehetõséget a lakossági fórum megtartására, melynek idõpontjául 2012. július elején egy olyan napot és órát, ami Polgármester úrnak is megfelelõ (még a központi döntés elõtt, ha kérhetem), helyszínéül pedig a Móricz Zsigmond Mûvelõdési Ház emeleti termét kérem kijelölni.

Köszönettel:

Gábris Jácint s.k.
önkormányzati képviselõ
 2012-06-25 07:26:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül