Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42590511    
Honlapkeszites

Nyolc év után már országot is váltana

Az Utánpótlás Futball Club Nagykanizsa éremátadójára volt hivatalos Fülöp Márton (képünkön az kiosztó egyik pillanatában), az angol Premier League-ban szereplõ West Bromwich Albion válogatott kapusa. A dél-zalai városban a hálóõr élményei mellett természetesen szólt a jövõbeli terveirõl is az UFC ifjú focistáinak, s az Angliában profiskodó labdarúgó egyáltalán nem zárta ki annak lehetõségét hogy országot vált.

- Nyolc éve vagyok a szigetországban, s ami biztos, hogy nyolc nap múlva jár le a szerzõdésem klubomnál - fogalmazott a WBA játékosa. - Szívem szerint országot is váltanék, és gyakorlatilag minden európai lehetõségre nyitott vagyok, ami elõsorban jelentheti a német, francia, portugál, spanyol ligát, vagy éppen Olaszországot is.


Sz?ljon hozz?!

Fülöp Mártonnal tartott édesapja, egyben menedzsere, Fülöp Ferenc is, s õk adták át az UFC U13-as és U15-ös korosztályának azokat a jól megszolgált bronzérmeket, melyeket az NB II Dél-nyugati csoport utánpótlásbajnokságban szereztek a futballisták.
Nem maradhatott ki természeseten a meglepetések sora sem a programból, egyrészt az UFC legjobbnak tartott kapusainak a válogatott portás kesztyûit nyújtották át, majd pedig következhetett a büntetõrúgások sora az Angliában légióskodó játékosnak, aki ezúttal - fõleg a kisebbek - kedvére "lepkézhetett" a gólvonalon.

P.L.2012-06-22 14:13:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147