Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353393    
Honlapkeszites

Van másik
Újabb, az elõzõ kórházvezetés idõszakában, a közbeszerzési törvény megkerülésével kötött szerzõdések láttak napvilágot – közölte Fertig Istvánnal, a helyi Fidesz-csoport elnökhelyettesével közös sajtótájékoztatóján Szõlõsi Márta, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselõje.

A képviselõ asszony azt mondta: még 2006 elején egy napon, összesen 38 millió forint értékû szerzõdést kötött az elõzõ kórházvezetés, információik szerint a korábban bemutatotthoz hasonló módon, a közbeszerzési törvény elõírásainak nem megfelelõen.

– Mindezek után már értjük, s megértjük, hogy miért lapítanak a szocialisták kórház-ügyben, miért nem mernek kiállni a kanizsaiak elé, és elmondani az igazságot – mondta Szõlõsi Márta, aki hozzátette, az emberek és a helyi Fidesz-frakció a következõ kérdésekre várnak választ a szocialisták helyi vezetõitõl: vajon tudtak-e az ominózus szerzõdésekrõl, esetleg ezeket az õ utasításukra kötötték-e meg, néhány esetrõl van-e szó, vagy tömeges, üzemszerû tevékenységrõl?

Fertig István kijelentette, bíznak abban, hogy a szocialisták az ügy élére állnak, tisztázzák magukat a gyanú alól, s nem lesz szükség arra, hogy a közgyûlés rendeljen el belsõ, vagy külsõ rendõrségi vizsgálatot.


2008-04-16 10:49:02


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül