Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55400835    
Honlapkeszites

Nincs ügy?
– Tóth László ismételten bebizonyította, hogy egyenes kérdésre képtelen egyenes választ adni, megszólalása pusztán vádaskodás, hangulat és rossz hírnév-keltés – mondta Szõlõsi Márta.

Megemlítette még, hogy a szocialista képviselõ nem tiszteli a kanizsai embereket, ugyanis belehazudik a szemükbe, és pártjának régi jó szokásához híven azzal vádolja a Fideszt, amit õk követtek el a múltban, vagy készülnek elkövetni a jövõben. Hazugság ugyanis, hogy a Vízmû átvilágítását 35 millió forintért végezték el. Ezzel szemben az az igazság, hogy a tanulmány ennek kevesebb, mint egytizedébe került.

– Értem én, hogy miért hadakoznak tûzzel-vassal a tanulmány ellen, mert attól tartanak, hogy kiderül az igazság. A gátlástalan „pénzlenyúlásos” megjegyzésére szocialista képviselõtársamnak csak annyit szeretnék mondani, hogy elég, ha végiggondolja Tóth úr, kinek a párttársát vezetgették bilincsre verve a TV-kamerák elõtt, miközben az illetõ azt hajtogatta: nincs Zuschlag ügy, nincs Zuschlag ügy! – utalt a tavaly kirobbant szocialista botrányra Szõlõsi Márta.


2008-04-16 10:48:19


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül