Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353348    
Honlapkeszites

A kórház mûködésének privatizációját ellenzik
A szocialistáknak az fáj, hogy a Kanizsai Dorottya Kórház a szûkös pénzügyi helyzetben is adósság nélkül, sõt, nyereségesen mûködik, kisebb fejlesztésekre, beszerzésekre is jut pénz – mondta hétfõi sajtótájékoztatóján Szõlõsi Márta önkormányzati képviselõ.

A képviselõ kijelentette: nem hagyják, hogy bosszút álljanak a kanizsai embereken azért, mert nem úgy szavaztak március kilencedikén, ahogy õk szerették volna.

Szõlõsi Márta utalt Dr. Fodor Csaba szocialista önkormányzati képviselõnek a Szuperhír.hu-n megjelent nyilatkozatára, melyben a városatya a kórház részleges privatizációját vetítette elõre. A képviselõ-asszony kijelentette: Nagykanizsán ma mindenki tudja, hogy az elõzõ ciklusban kik akarták privatizálni a kórházat, s azt is tudják, hogy a Fidesz akkor és most is ellenezte a kórház mûködésének vállalkozásba adását.

Szõlõsi Márta ugyanakkor arra kérte fel a szocialista politikusokat, hogy hagyják abba a vádaskodást, álljanak ki a nyilvánosság elé, s végre mondják el az igazságot az ominózus kórházi szerzõdésekkel kapcsolatban.

H.A.

***

Emlékeztetõül. Az MSZP-SZDSZ koalíció 2005. õszén nyújtotta be a képviselõ-testületnek a kórház mûködtetésének privatizációjáról szóló elõterjesztést. A Fidesz élesen ellenezte ezt. Sõt, egy civil szervezet több, mint tízezer aláírást gyûjtött az emberek tiltakozásának kifejezésére. – a szerk.


2008-04-16 10:46:16


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül