Ma 2023. 6 10.
Margit, Gréta napja van.
Látogatók száma : 55415103    
Honlapkeszites

A médiumok könyvérõl, és a szellemvilágról

Szabadi Tibor J. eszperantó mûfordító két fordításkötettel is szerepelt az ünnepi könyvhét programjaiban. Allan Kardec: A médiumok könyve, valamint Franciso Candido Xavier: Az otthonunk címû kötete ugyan nem készült el az adott idõpontra, és betegsége miatt a mûfordító sem lehetett jelen a Honvéd Kaszinóban, ennek ellenére az érdeklõdõk megismerkedhettek a mûvekkel. A kötetet Mileder Katalin mutatta be, közremûködött Kocsis Edit versmondó.


 A médiumok könyve a médiumi képességrõl szól – amely lehetõvé teszi a kapcsolatot az emberek és a szellemek, az úgynevezett meghaltak között. Allan Kardec volt az elsõ, aki komolyan és tudományos módszerrel tanulmányozta a médiumi képességet. A könyv a szellemek tanításait, a szellemi kinyilatkoztatásokat, a láthatatlan világgal történõ kapcsolatot mutatja be.
Az Otthonunk a neve annak a szellemi településnek, amellyel Francisco Candido Xavier ismertet meg bennünket André Luiz szellemének közvetítésével. Az érdekfeszítõ elbeszélésben a szerzõ leírja benyomásait és megpróbáltatásait szellemvilági életében.2012-06-12 10:34:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül