Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55320277    
Honlapkeszites

Polgármestert és képviselõket is választottak Zalaszentlászlón

A függetlenként induló Feketéné Tarpál Ibolyát választották polgármesternek Zalaszentlászlón, és az új képviselõ-testület tagjairól is döntöttek - tájékoztatta a település körjegyzõje vasárnap az MTI-t.


Deliné Ódor Mária elmondta: 52 százalékos részvételi arány mellett az újonnan megválasztott települési vezetõre - aki korábban Pölöske polgármestere volt - 278-an voksoltak. Kihívójára, a szintén független Tarbuza Attilára 89-en szavaztak.
A 717 szavazópolgár közül 375-en járultak az urnákhoz. A szavazatok összeszámlálásakor nyolc érvénytelen cédulát találtak.
A négytagú testületbe Bohár Istvánt, Kocsi Józsefet, Nagy Juditot és Bakos Pétert választották meg képviselõnek a település lakói 12 független jelölt közül. Az újonnan megválasztott testület tagjai - a mostanit megelõzõ ciklusban - korábban is tevékenykedtek képviselõként.
A körjegyzõ korábban beszámolt arról, hogy márciusban a képviselõk kezdeményezték és szavazták meg a testület önfeloszlatását, mert nem tudtak együttmûködni a 2010-ben megválasztott polgármesterrel.

 

MTI - Kanizsa2012-05-20 22:49:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül