Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42590632    
Honlapkeszites

A junior mezõnyben már tapasztalható fejlõdés

Nagykanizsai Izzó SE (10.) - Dunaújvárosi AC (6.) 11-44 (5-22)
NB II Dél-nyugati csoport nõi kézilabda-mérkõzés, 19. forduló. Nagykanizsa. 50 nézõ. Vezette: Szabó A., Szászfai.
Izzó SE: Dudora - Tivolt, Görcsi K. 2, Gáspár E. 6, Godinek N. 1, Szmodics V. 2, Herman A. Csere: Tóth F. (kapus), Hunya 3, Lakatos B., Kanizsa H., Kondákor K., Majoros V., Mikola. Megbízott edzõ: Ojtó Tamás.
A juniorok mérkõzést követõ rövid pihenõ után azzal a céllal lépett ismét pályára az Izzó SE nõi együttese, hogy tisztes eredményt érjen el a friss és rutinos játékosokból álló Dunaujvárosi AC csapata ellen.
 


Sz?ljon hozz?!

Edzõi mérleg:
Ojtó Tamás: "Biztató, hogy a juniorok mezõnyében egyre eredményesebben szereplünk. A felnõtt mérkõzésen azonban nem voltunk egyenragú ellenfelek a pályán."

Junior mérkõzés:
Nagykanizsai Izzó SE -Dunaújvárosi AC 36-11 (16-4)
NB II nõi junior bajnokság. Nagykanizsa. Vezette: Szabó A.,Szászfai.
Izzó SE: Dudora - Tivolt, Görcsi K. 12, Gáspár E. 3, Godinek N. 10, Szmodics V. 6, Herman A. 2. Csere: Tóth F. (kapus), Hunya 3, Lakatos B., Kanizsa H., Kondákor K., Majoros V., Mikola. Megbizott edzõ: Ojtó Tamás.
A hazai csapat jó védekezése és a begyakorolt figurák eredményes befejezésének hatására az ellenfél az elsõ 15 percben gólt sem dobott (7-0). A vendégek szépítése után a hazaiak újabb zsinórban lõtt hét találatára csak a 27. percben jött válasz.
A második játékrészben tovább növelte elõnyét látványos játékkal a hazai együttes, de közülük is kiemelkedett a kapus, Dudora Nikolett. A játékot jól szervezte Gáspár Edit és a gólszerzõik, Görcsi Kitti, Szmodics Vera, Herman Adél, valamint a beállósuk, Godinek Noémi is kitett magáért. Ojtó Tamásnak a biztos vezetés tudatában lehetõsége nyílt a még fiatalabbak szerepeltetésére is, így Hunya Anna Laura háromszor is eredményes lehetett.2012-04-19 13:54:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147