Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55400063    
Honlapkeszites

Liberális rajzás
Pénteken kezdõdik, és jövõ csütörtökig tart a Liberális hét, amely keretében különféle programokra várják az érdeklõdõket országszerte a szabad demokraták. A programsorozat már az SZDSZ új vidékpolitikájának része – mondta keddi sajtótájékoztatóján Kovács Kálmán, a párt megyei szervezetének elnöke, a vidékpolitikai kabinet vezetõje.
  – Az egész országban kirajzanak a párt vezetõ munkatársai, szakértõi, s azokról a kérdésekrõl beszélnek helyben, amelyek manapság a leginkább foglalkoztatják az adott térséget és az ország társadalmát – mondta Kovács Kálmán. – Így szó esik a közéleti politika helyzetérõl, arról, hogy végleg eldurvult a közélet, vagy esetleg van még esély a párbeszédre, vagy hogy mi a szerepe a helyi liberális pártcsoportok szerepe a közéletben, sikeres szabad demokrata polgármesterek mutatkoznak be, s természetesen lesz szó egészségügyrõl, oktatásról, vidékfejlesztésrõl és idegenforgalomról is.

 Kovács Kálmán a nagykanizsai eseményekrõl elmondta: szombaton immár hagyományosan sor kerül a Csótó-parti dumapartira, továbbá jazz-estet rendeznek „Egy est a zsinagógáért” címmel. A Liberális Hét keretében jövõ szerdán kerül sor Halász Gyula képviselõi fogadóórájára, s lesz egyfajta fórum is szintén Halász Gyula és Röst János részvételével, akik a „helyi önkormányzat viselt dolgairól” beszélnek majd. 
  Csütörtökön a takarítási világnaphoz kapcsolódó program lesz városunkban, majd délután a Mura menti horvátok találkozójára, illetve liberális klubestre kerül sor. A programok vendége Eörsi Mátyás, a párt parlamenti frakcióvezetõje lesz.
Röst János szerint kettõs üzenete van a Liberális Hétnek, egyrészt segíthet megtartani a szavazókat, másrészt megismerteti az SZDSZ elképzeléseit azokkal, akik eddig nem a liberálisokra voksoltak.

Horváth Attila2007-09-12 12:09:18


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül