Ma 2023. 3 22.
Beáta, Izolda, Lea napja van.
Látogatók száma : 54765241    
Honlapkeszites

Pandora nap

Az idei húsvétra egy meglepetést tartogatok Önöknek. Nemrég egy olyan ékszert találtam, ami az emlékekrõl, a barátságról, a szeretetrõl szól. Ez a PANDORA! A PANDORA a világ egyik legnagyobb ékszermárkája, több mint 40 országban találkozhatunk vele.

A PANDORA ékszerek ezüstbõl, 14 karátos aranyból, drágakövekbõl, muránói üvegbõl készülnek. A PANDORA a megfizethetõ luxus a finom ékszerek piacán. Az élet nem egyenlõ az elmúlt pillanatokkal, az életet azok a pillanatok jelentik, amikre emlékszel. Már az írást nem ismerõ mayák is meg akarták õrizni emlékeiket, ezért létrehozták a csomóírást, különbözõ színû kötelekre csomót kötöttek. A PANDORA csomók helyett charmokat (felfûzhetõ medál) használ. A PANDORA karkötõ elmondja az Ön történetét is. Hogyan? 


Kezdje el egy karkötõvel, válasszon ki egy nevezetes pillanatot, például a fia születését, vagy egy találkozást a kedvesével. Vásároljon, vagy kérjen ajándékba egy-egy charmot! Gyûjtögesse így az emlékeit, hordja magán ékszerként, amit Ön tervezett. Március 31-én szeretném bemutatni Önnek a Pandorát. Kipróbálhatja, szabadon tervezhet magának karkötõt, nyakláncot. Meghívom Önt és kedves családját, barátait a PANDORA tavaszváró napra! Március 31-én 10 órától 16 óráig. Hozza el gyermekprogramjainkra kislányát, kisfiát, unokáját!
A nap programja: 10 óra megnyitó (Simon Zsuzsa a Pandora Magyarország ügyvezetõ igazgatója), filmvetítés az ékszerek készítésérõl, a legújabb kollekcióról. 11 órától 13 óráig Tervezze meg karkötõjét, írja meg hozzá saját történetét! A legjobb történet jutalma egy PANDORA karkötõ + egy charm. 11 órától 13 óráig Válasszon megfelelõ ruhát és ékszert minden alkalomra! Rákhely Zsófi divattervezõ tanácsai. 14 órától 16 óráig Karkötõ készítés gyermekeknek PANDORA motívumokkal, gyurmából Balogh Timi segítségével. Húsvéti dalok, mókák Balogh Józsival, sütivel, kávéval, kakaóval. Március 31-tõl április 6-ig rendkívül kedvezõen, a 2=3 akciónk keretében vásárolhatja meg ékszereit a Petró Galériában. Ön három ékszert választ, de csak kettõt kell kifizetni. A legkisebb értékût ajándékba adjuk. Várjuk szeretettel a Petró Galériában a PANDORA tavaszváró napon!

Petró Ágnes2012-03-29 15:13:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül