Ma 2021. 11 29.
Taksony, Ilma, Filoména napja van.
Látogatók száma : 51311877    
Honlapkeszites

Az NB II-re neveztek végül

Néhány perccel korábban jelent meg a hazai baseball szövetség honlapján az idei versenynaptár, mely szerint má biztosnak látszik, hogy a Neckermann-Nagykanizsa Ants együttese az idei szezont az NB II-ben kezdi. A bajnoki menetrend szerint a kanizsaiak a Szentendre Sleepwalkers II ellen kezdik az évadot - idegenben, április 14-én.
Ennek hátterérõl kérdeztük Fertig István csapatvezetõt, aki tájékoztatott a fennálló helyzetrõl.
 


Sz?ljon hozz?!

- Azt most szerkesztõségüktõl tudtam meg, hogy már létezik a versenykiírás. Mindenesetre, igen, csapatunk az NB II-ben rajtol végül, hiszen abba az osztályba adtuk be nevezésünket - kezdte a vezetõ-játékos. - Valóban szó volt arról, hogy idén az óbudaiakkal közösen indulunk a felsõbb osztályban, de végül õk kihátráltak ezen elképzelés mögül.
 

Eredetileg ez az ötlet arról szólt, hogy a két klub közös csapatot indít a nemzetközi Interligában, ebbõl így értelemszerûen nem lesz semmi, s vélhetõen az anyagiak is szerepet játszottak abban, hogy a kanizsaiaknak aztán maradt a hazai második vonal.
 

- Visszatértünk tehát az egykori kiindulási ponthoz, de létezünk, ugyanúgy, ahogy az utánpótlás együttesünk, valamint a softballos hölgyek is - tette hozzá Fertig István.

P.L.2012-03-29 12:02:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147