Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55319562    
Honlapkeszites

Kékfény futószalagon

Kora délután közlekedési balesetrõl érkezett bejelentés Bocskáról. Egy Renault Maester vezetõje a követési távolság helytelen megválasztása miatt késõn észlelte az elõtte kanyarodási szándék miatt lassító Suzuki Swift-et és hátulról nekiütközött. Szerencsére személyi sérülés nem történt, azonban a két jármûben több mint 1 millió forint kár keletkezett.

A Csengery úton is történt egy baleset. Az egyik ház udvaráról balra nagyívben szeretett volna kikanyarodni Fiat Puntójával egy hölgy, azonban figyelmetlensége miatt nem biztosított elsõbbséget a szabályosan egyenesen haladó segéd-motorkerékpáros részére, mely következtében az nekiütközött a személygépkocsi oldalának és könnyû sérülést szenvedett.

Fenyegetõzésbe torkolt egy albérleti vita, mely feljelentéssel végzõdött. A fõbérlõt albérlõje fenyegette meg, mivel sérelmezte, hogy felrúgták korábbi megállapodásukat. A lakás bérlõje nem volt hajlandó elhagyni eddigi szállását, fenyegetõzéssel próbálta azt megtartani, de a tulajdonos jogi útra terelte a megoldást.Tegnapi napon ismét feltörtek 3 gépkocsit a bennük hagyott értékek miatt. Ezúttal mobiltelefont, iratokat és több mint 250.000 Ft készpénzt vittek el az éles szemû elkövetõk.

A rendõrség továbbra is kéri a tisztelt gépkocsi tulajdonosokat, hogy ne hagyjanak értéket a leállított jármûveik utasterében. Az utóbbi idõben számtalan példa mutatta, hogy nem bizonyult jó értékmegõrzõnek. Az elkövetõk nem riadnak vissza attól sem, ha a táskát, pénztárcát, mobiltelefont lezárt állapotú autóban veszik észre. Egy pillanat alatt be lehet törni az ablakot és az ott tárolt vagyontárgyak már el is tûntek. Óvják értékeiket!
2007-09-12 12:05:37


További hírek:


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül