Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55319301    
Honlapkeszites

Világbajnok az autós kalandtúra mezõnyében

Szombaton 9 órától folyamatosan rajtolnak a III. Kanizsai Autós Kalandtúra versenyzõi a Kanizsa Centrum parkolójából. Már érkeznek a nevezések, de még senki nem késett el - péntek délutánig bárki összeszedheti családját vagy barátait és elindulhat a kalandos túrán. Az idei év mezõnye igazi különlegességeket tartogat.

A rajtoló mezõnyben találkozhatunk Csabai Edvin, világbajnok maratoni kenussal is. Edvin 17-szeres világbajnok és 4-szeres Európa-bajnok kenus. Bár autóversenyen még soha nem indult, de mivel szereti a kihívásokat, úgy döntött, kipróbálja magát ebben a sportban is! Sok sikert kívánunk Neki és reméljük, megtetszik neki az autóversenyzés és jövõre is az indulók között köszönthetjük. 

 


Akik a rajtra kilátogatnak a Kanizsa Centrum parkolójába igazi veterán autócsodákat is megszemlélhetnek. Már biztos az indulók között lesz a távot tavaly is sikeresen teljesítõ régi Skoda és tulajdonosa, valamint egy 48 éves veterán Mercedes is!
A Kalandtúra mellett az idei évben is számos kísérõprogram várja az érdeklõdõket, a parkolóban egész nap autó kiállítás lesz, a füves területen az íjászok ütik fel táborukat. A látogatók megismerhetik a rendõr-, a mentõ- és a kukásautó mûködését, a színpadon pedig változatos programok követik egymást.

12:00 Modellezõk bemutatója
12:30 Néptánc bemutató
13:00 Jónás Tamás, bûvész mûsora
13:45 Nádasdi Mónika mûsora
14:15 Szandia fittnesz bemutatója
14:45 Quad bemutató (parkoló)
15:00 Oldmix koncert
Kb. 16:00 Eredményhirdetés

A szervezõk a programváltoztatás jogát fenntartják!
A programok mellett a vendéglátásról is gondoskodtunk, kürtöskalács és egyéb finomságok csábítják falatozásra a kalandozásban megfáradt kicsiket és nagyokat, a Kanizsa Centrumban pedig a Kodály Zoltán Mûvelõdési Ház Ezotéria és Életmód Napja várja a látogatókat!2012-03-27 11:27:00


További hírek:


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül