Ma 2019. április 23. kedd,    
Béla napja van.    
Látogatók száma : 40774023    
HonlapkeszitesSzabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz

Immár negyedik alkalommal rendezték meg azt a Förhénc Kupát, melynek keretében baráti társaságok három a három ellenében focizhatnak az úgynevezett torino kapura.


Nos, a Facsavar FC nevű formáció elsőként indult és rögtön el is hódította a kupát, melyre nem csupán felnőttek, de gyermekek is szép számmal érkeztek. A hangulatot vélhetően csak fokozta, hogy szüreti időszakot írunk és a tornával egy időben volt a palini szüreti felvonulás ezúttal érintette már a förhénci hegyhátat is.

P.L.2017-10-03 14:26:00


  Ökölvívás: éremhalmozó keleti klubok az ob-n

Négy napon át zuhogtak a pofonok a nagykanizsai Cserháti-csarnokban, ahol a serdülő ökölvívók országos bajnokságát rendezték.

Az ökölvívók őszinte világa ezen ob is visszaköszönt, hiszen amikor kifelé a sportág erősségét kell mutatni, akkor úgymond egy irányba tekint mindenki, legyen szó ifjú sportolóról, szakvezetőkről, vagy a sportági vezetésről. Így semmi meglepő nem volt abban, hogy a honi szakszövetség újdonsült elnöke, Erdei Zsolt, korábbi profi ökölvívó világbajnok mind a megnyitó, mind a záró események alkalmával ott volt a kanizsai helyszínen. Mi több, múlt szerdán rögtön egy szelfi-készítési rohamba is belefutott...


  Megyei foci: vereség a rangadón

Vasárnap mintegy 500 néző előtt rendezték meg a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság rangadóját, a Kaposi International Transport-Csács-NSE – UFC Nagykanizsa mérkőzést.

A kanizsaiak jó előjelekkel várták a találkozót, hiszen hét meccsből hetet nyertek úgy, hogy a kapott góljaik száma is csupán kettő volt a 25 szerzett mellett. Nos, a második nemesapátiak otthonában nem kezdtek rosszul a vendégek, Lőrincz Bence gólja megadta a találkozó alaphangját, s ha a nagykanizsaiak higgadtabbak, akár növelhették is volna előnyüket.


  Finálé: Jól szerepeltek a Botos-akadémisták

A Botos-akadémia mindhárom döntőse dobogóra állhatott a Kanizsán megrendezett serdülő ökölvívó bajnokságon. Muhovits Milán és Pörge Bálint egy-egy arany-, Oláh-Vadász Zoltán pedig egy ezüstéremmel fejezte be az országos versenyt. A szombati finálén 25 klub 40 sportolója szállt ringbe.


  Szintidőn belül

Vágó Boglárka 34,5 óra alatt teljesítette a Spartathlont. Szintidőn belül teljesítette a harmadik kanizsai futó, Vágó Boglárka is a Spartathlont. A Kanizsai Futóklub tagja először indult a görögországi ultramaratonon, a 246 kilométeres távot 34,5 óra futotta végig. (Kanizsa TV)


  Spartathlon: három dél-zalai is ott volt a rajtnál...

Az idei ultrafutó Spartathlon 246 km-es távjára több kanizsai, illetve dél-zalai is nevezett a görögországi helyszínen, így a többszörös női győztes Lubics Szilvia mellett Rudolf Tamás és Sznopek József is ott volt a rajtnál.


  Megyei foci: vasárnap következhet az ősz meccse

Az elmúlt héten talán nagyobb várakozás övezte azt, hogy az UFC Nagykanizsa labdarúgó csapata mely ellenfelet kapja a Magyar Kupa főtábláján a legjobb 32 közé jutásért, mint a soron következő bajnokiját hazai pályán a Zalalövő ellen.

Mint azt megírtuk, a kanizsaiak végül azt a Gellénházát kapták az MK-ban, mely mondhatni tényleg jól ismert ellenfél, míg a lövőiket az elmúlt hétvégén végül 5-0-ra győzték le a megyei első osztályban Gombos Zsolt tanítványai.

Vasárnap 16 órától Nemesapátiban immár az ősz rangadója, a Csács-NSE – UFC összecsapás következhet. A második fogadja az elsőt és talán még élénken él az emlékezetekben, hogy április közepén mintegy 600 néző előtt a Nagykanizsa 1-0-ra nyert idegenben. Az egy fontos mérkőzésen aratott győzelem volt és azzal sem írunk újdonságot, hogy most is kiemelt meccsre készülnek a felek.

FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble