Ma 2019. m?jus 23. cs?t?rt?k,    
Dezs? napja van.    
LĂĄtogatĂłk szĂĄma : 41153166    
Honlapkeszitesközgyûlés-utån

Csaknem húsz napirendi pontot tárgyalt csütörtökön a képviselĂ”-testület.


Az ülésen támogatták például az ebrendészeti hozzájárulásról szóló rendeletmódosítást, valamint a 2018-as Bursa Hungarica ösztöndíjpályázathoz történĂ” csatlakozást. A javaslatok mindegyikét elfogadták. A közgyĂ»lés után közmeghallgatás is volt, amelyen egyebek mellett az akadálymentesített közlekedéssel kapcsolatban érkezett visszajelzés. Mint azt Dénes Sándor polgármester elmondta: „Elég sokan mozgásukban akadályozottak, sajnos, és vannak köztük, akik mopedekkel közlekednek a városban. Egyik-másik utcában, keresztezĂ”désben problémájuk van – a VIA Kanizsa ezeken folyamatosan dolgozik, de annyi pénzünk nincs, hogy egyszerre mindet megcsináltassuk. Viszont azok az út- és járdafelújítások, amelyek a jövĂ” évben az 1,9 milliárd forint kormányzati támogatásból beindulnak, már úgy vannak tervezve, hogy akadálymentesítettek legyenek, tehát nem okoz majd gondot a padka. Ez egy nagyon jogos felvetés, természetesen foglalkozunk vele, és orvosoljuk a jövĂ”ben.”

Kanizsa TV - Kanizsa2017-09-30 04:44:00


  JĂł gyakorlat - Mintamodell lehet a kanizsai idĂ”sĂŒgyi programbĂłl

Elindult a MATRALAB Kutatási Központ és a Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszának közös kutatása, melynek célja, hogy a városban jól mĂ»ködĂ” rendszert országos modellé dolgozzák át.


  KözzĂ©tette a kormĂĄny a nemzeti konzultĂĄciĂł kĂ©rdĂ©seit

Közzétette a kormány a Facebook-oldalán a Soros-tervrĂ”l szóló nemzeti konzultáció hét pontból álló kérdĂ”ívét, amelyre november 24-ig lehet válaszolni.


  ElismerĂ©s Ă©rdemelt ki SzatmĂĄri Zsolt

A Kanizsai Birkózó Sportegyesület vezetĂ”je megyei díjat kapott.


  IdĂ”sek hete – idĂ©n is

A pénteken kezdĂ”dĂ” programsorozat új eleme egy idĂ”seknek szervezett fórum lesz.


  CsalĂĄdi napot tartott a CsĂłnakĂĄzĂł-tĂł mellett a reformĂĄtus gyĂŒlekezet

Családi napot tartott a református közösség a Csótónál. A hagyományos programot évente kétszer, tanévnyitáskor és tanévzáráskor rendezi meg a gyülekezet.


  Nemzeti konzultĂĄciĂł: HĂ©t kĂ©rdĂ©skör szerepel majd az Ă­ven

Várhatóan hét kérdést tesz fel a kormány a bevándorlásról és a kötelezĂ” kvótáról az október elején induló nemzeti konzultáció során - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

FRISS HÍREK
05:10 - EmlĂ©kĂŒl

A nap vicceĂĄllĂĄs Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble