Ma 2019. m?jus 23. cs?t?rt?k,    
Dezs? napja van.    
LĂĄtogatĂłk szĂĄma : 41153170    
HonlapkeszitesszabadidÔsport-a-hangulatra-sem-lehetett-panasz

Immár negyedik alkalommal rendezték meg azt a Förhénc Kupát, melynek keretében baráti társaságok három a három ellenében focizhatnak az úgynevezett torino kapura.


Nos, a Facsavar FC nevĂ» formáció elsĂ”ként indult és rögtön el is hódította a kupát, melyre nem csupán felnĂ”ttek, de gyermekek is szép számmal érkeztek. A hangulatot vélhetĂ”en csak fokozta, hogy szüreti idĂ”szakot írunk és a tornával egy idĂ”ben volt a palini szüreti felvonulás ezúttal érintette már a förhénci hegyhátat is.

P.L.2017-10-03 14:26:00


  ÖkölvĂ­vĂĄs: Ă©remhalmozĂł keleti klubok az ob-n

Négy napon át zuhogtak a pofonok a nagykanizsai Cserháti-csarnokban, ahol a serdülĂ” ökölvívók országos bajnokságát rendezték.

Az ökölvívók Ă”szinte világa ezen ob is visszaköszönt, hiszen amikor kifelé a sportág erĂ”sségét kell mutatni, akkor úgymond egy irányba tekint mindenki, legyen szó ifjú sportolóról, szakvezetĂ”krĂ”l, vagy a sportági vezetésrĂ”l. Így semmi meglepĂ” nem volt abban, hogy a honi szakszövetség újdonsült elnöke, Erdei Zsolt, korábbi profi ökölvívó világbajnok mind a megnyitó, mind a záró események alkalmával ott volt a kanizsai helyszínen. Mi több, múlt szerdán rögtön egy szelfi-készítési rohamba is belefutott...


  Megyei foci: veresĂ©g a rangadĂłn

Vasárnap mintegy 500 nézĂ” elĂ”tt rendezték meg a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság rangadóját, a Kaposi International Transport-Csács-NSE – UFC Nagykanizsa mérkĂ”zést.

A kanizsaiak jó elĂ”jelekkel várták a találkozót, hiszen hét meccsbĂ”l hetet nyertek úgy, hogy a kapott góljaik száma is csupán kettĂ” volt a 25 szerzett mellett. Nos, a második nemesapátiak otthonában nem kezdtek rosszul a vendégek, LĂ”rincz Bence gólja megadta a találkozó alaphangját, s ha a nagykanizsaiak higgadtabbak, akár növelhették is volna elĂ”nyüket.


  FinĂĄlĂ©: JĂłl szerepeltek a Botos-akadĂ©mistĂĄk

A Botos-akadémia mindhárom döntĂ”se dobogóra állhatott a Kanizsán megrendezett serdülĂ” ökölvívó bajnokságon. Muhovits Milán és Pörge Bálint egy-egy arany-, Oláh-Vadász Zoltán pedig egy ezüstéremmel fejezte be az országos versenyt. A szombati finálén 25 klub 40 sportolója szállt ringbe.


  SzintidĂ”n belĂŒl

Vágó Boglárka 34,5 óra alatt teljesítette a Spartathlont. SzintidĂ”n belül teljesítette a harmadik kanizsai futó, Vágó Boglárka is a Spartathlont. A Kanizsai Futóklub tagja elĂ”ször indult a görögországi ultramaratonon, a 246 kilométeres távot 34,5 óra futotta végig. (Kanizsa TV)


  Spartathlon: hĂĄrom dĂ©l-zalai is ott volt a rajtnĂĄl...

Az idei ultrafutó Spartathlon 246 km-es távjára több kanizsai, illetve dél-zalai is nevezett a görögországi helyszínen, így a többszörös nĂ”i gyĂ”ztes Lubics Szilvia mellett Rudolf Tamás és Sznopek József is ott volt a rajtnál.


  Megyei foci: vasĂĄrnap következhet az Ă”sz meccse

Az elmúlt héten talán nagyobb várakozás övezte azt, hogy az UFC Nagykanizsa labdarúgó csapata mely ellenfelet kapja a Magyar Kupa fĂ”tábláján a legjobb 32 közé jutásért, mint a soron következĂ” bajnokiját hazai pályán a ZalalövĂ” ellen.

Mint azt megírtuk, a kanizsaiak végül azt a Gellénházát kapták az MK-ban, mely mondhatni tényleg jól ismert ellenfél, míg a lövĂ”iket az elmúlt hétvégén végül 5-0-ra gyĂ”zték le a megyei elsĂ” osztályban Gombos Zsolt tanítványai.

Vasárnap 16 órától Nemesapátiban immár az Ă”sz rangadója, a Csács-NSE – UFC összecsapás következhet. A második fogadja az elsĂ”t és talán még élénken él az emlékezetekben, hogy április közepén mintegy 600 nézĂ” elĂ”tt a Nagykanizsa 1-0-ra nyert idegenben. Az egy fontos mérkĂ”zésen aratott gyĂ”zelem volt és azzal sem írunk újdonságot, hogy most is kiemelt meccsre készülnek a felek.

FRISS HÍREK
05:10 - EmlĂ©kĂŒl

A nap vicceĂĄllĂĄs Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble