Ma 2019. április 19. péntek,    
Emma napja van.    
Látogatók száma : 40723780    
Honlapkeszites

Ez még belefért...

Bp. Honvéd SE (6.) - Kanizsa KK DKG-EAST (1.) 92 - 83 (20-24, 18-14, 28-14, 26-31)
NB I B Nyugati csoport férfi kosárlabda-mérkőzés, 18. forduló. Budapest, 50 néző. Vezette: Tőzsér, Menyhárt, Kovács Z.

Kanizsa KK DKG-EAST: Bausz (15/3), Balogh L. (11/3), Beák (22/12), Hoffmann B. (14/6), Czigler 11. Csere: Bus (5/3), Murvai, Tóth O. (4), Stárics (1), Zsámár K. Edző: Kovács Nándor.

A kettős igazolású Kertész Dániel nélkül, de így sem feltartott kézzel lépett pályára fővárosi ellenfele otthonában a gépgyári csapat, mely az első negyedben még a tabellán elfoglalt vezető pozíciójának megfelelően játszott, s a 7. percben már öt ponttal vezetett (14-19).


Szóljon hozzá!

A második negyed elején már kilenc pontos előnnyel is mentek a kanizsaiak, ám ezután érthetetlenül leblokkoltak. Támadásban ziccereket hibáztak Czigler Lászlóék, s mivel a védekezésük is lagymatag volt, szép lassan magukra húzták az ellenfelet.
Térfélcserét követően már egyértelműen a vérszemet kapott honvédosok irányították a játékot, s a szerzett labdákból eredményes támadásokat vezetve fokozatosan növelték az előnyüket (24.p.: 49-41). Ebben a periódusban a látogatókban szinte csak Beák Gábor megmozdulásai tartották a lelket, így hiába űzte-hajtotta a maroknyi kanizsai szurkolótábor az övéit, tetemes hátrányba kerültek a dél-zalaiak.
A befejező játékrészben már 17 ponttal vezettek a hazaiak (32.p.: 71-54), majd Balogh László szerzett labdáival és kosaraival kezdte meg a felzárkózást az éllovas. A 38. percre már csupán hét pontos volt a Honvéd vezetése, de a győzelmük nem forgott veszélyben, hiszen a nekik megítélt büntetők zömét értékesítették.
A múlt heti csapatjátékból szinte semmit nem mentett át a 18. fordulóra a KKK DKG-EAST, ezért szenvedett váratlan vereséget a Bp. Honvéd otthonában, viszont továbbra is vezeti a Nyugati-csoport tabelláját. Az biztos, hogy a vasárnapi, Sopron elleni hazai találkozón (17 órakor kezdődik a Cserháti csarnokban) a mostaninál sokkal jobb teljesítménnyel és egy igazi vezéregyéniséggel lehet csak nyerni.

Edzői mérleg:

Kovács Nándor: „Csapatom ezúttal a másik arcát mutatta. Gyenge védekezésünk miatt kaptunk ki.”2012-03-06 10:52:00

Hozzászólások:


A cikkhez még nem írtak hozzászólást...


Új hozzászólás:

Félkövér írásmód : [b] a szöveg [/b]
Aláhúzott írásmód : [u] a szöveg [/u]
Dőlt írásmód : [i] a szöveg [/i]
Név:
Ellenőrző kód: háromszáztizennyolc


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble