Ma 2019. április 19. péntek,    
Emma napja van.    
Látogatók száma : 40723599    
Honlapkeszites

Radák is indul az autókrossz Európa-bajnokság nyírádi futamán

Rekord mennyiségű, 98 nevezés érkezett az autókrossz Európa-bajnokság hétvégi nyirádi futamára. A versenyen, amelynek immár hatodszor ad otthont a Veszprém-közeli pálya, egy-két magyar pilóta éremeséllyel indul.

A péntektől vasárnapig zajló viadalon a legnépesebb, a Buggy 1600-as kategória lesz a maga közel 40 indulójával, köztük Ábrahám Károllyal, Radák Attilával, Brezovszki Sándorral, Klenáncz Józseffel és a kétszeres junior Európa-bajnok Szabó Krisztiánnal.

 


A karosszériás autók mezőnyében mintegy húszan állnak rajthoz, itt a magyar színeket az Európa-bajnoki értékelésben élen álló Kárai Tamás, valamint Révész Tamás, Emődi János, Lajos Gyula és Pallay-Bozsák Csaba képviseli. A juniorok között Klenáncz Szabolcs lesz az egyetlen magyar résztvevő.
A pénteki gépátvétel után az edzéseket szombaton 11 órai kezdettel láthatja a közönség, az első előfutamok 16 óra 30 perckor kezdődnek. Vasárnap reggel 9 órától zajlanak a futamok, 14 óra 30 perckor Besenyei Péter műrepülő világbajnok bemutatójára kerül sor, majd 15 órától a döntőkkel zárul az Európa-bajnokság programja.

 

MTI2011-08-18 15:48:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble