Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40781030    
Honlapkeszites

A futballisták az alapvető célt elérték

Évadzáró összejövetelét tartotta a Nagykanizsai TE 1866-Horváth MÉH NB III-as labdarúgó-csapata, mely a Dráva csoport hetedik helyén végzett. Az egyesület vezetése és szakmai stábja külön-külön értékelte a 2010/2011-es versenyévadot, s több konkrét információ is elhangzott.


Szóljon hozzá!

Ezek közül az egyik, melyről elsőként beszámoltunk már a múlt héten, hogy Keszei Ferenc közös megegyezéssel távozik június 30-ával a szakosztályvezetői posztról, illetve az utánpótlás szakágvezető Vlaszák Géza hónap végén lejáró kontraktusát sem újítják meg. Utóbbi azért is sokatmondó, hiszen a háttérben bizonyos struktúraváltásról folynak tárgyalások, s nem elképzelhetetlen, hogy az utánpótlásszekció költözik - no, nem messze, csak a városon belül...
Máthé István, az NTE 1866 elnöke viszont leszögezte, lesz NB III-as csapat a jövőben is, tehát a legfontosabb, hogy a városban a felnőtt futball harmadik vonala képviseltetve lesz a városban. (Azt már csak mi tennénk hozzá, hogy sajnos nagyon kevés olyan örömteli pillanatot találni a szezonon belül, mint a nagyatádi, amikor számos kanizsai kísérte el a csapatot idegenbe, jelezve, ha van eredmény - márpedig akkor a hetes győzelmi széria után állt a csapat -, van érdeklődés is az együttes iránt...)
Tény, az a bizonyos tavaszi sikeres széria sokat lendített a kék-pirosak szekerén, hiszen azzal biztosították a kitűzött célt, vagyis az 1-8. hely valamelyikét. Ahogy Koller Zoltán vezetőedző fogalmazott, az utolsó három meccs eredményét így ellenúlyozni tudták, hiszen ha nincs ez a jó széria, akár még (sarkítva fogalmazva) bajok is lehettek volna. Ezzel azonban már nem érdemes foglalkozni, maradjon meg az emlékezetben inkább az a bizonyos adatsor, hogy a tavaszi 15 fordulóban kilencszer győztesen hagyta el a pályát az NTE.
A két brazil, Rubens és Luiz Fernando, valamint Cserfő Lajos és Szép Dávid téli érkezése a szakmai stáb szerint nagyon jót tett a csapat stabilitásának, s a vezetőedző reményét fejezte ki, hogy a gárdának ebben a szezonban kialakult gerince meg-, illetve együtt marad.
Egyelőre azonban a pszichés feltöltődésé, a pihenésé a főszerep a játékosoknál, hiszen néhány hét, s máris kezdődhet a felkészülés a 2011/12-es idényre.

P.L.2011-06-16 09:59:00

Hozzászólások:


A cikkhez még nem írtak hozzászólást...


Új hozzászólás:

Félkövér írásmód : [b] a szöveg [/b]
Aláhúzott írásmód : [u] a szöveg [/u]
Dőlt írásmód : [i] a szöveg [/i]
Név:
Ellenőrző kód: hatszázharmincegy


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble