Ma 2019. február 19. kedd,    
Zsuzsanna napja van.    
Látogatók száma : 39942479    
Honlapkeszites

Önálló est és Nótabál

A tíz éves Tüttő János Nótaklub november 6-án két programmal is megörvendezteti a város és a városkörnyék nótakedvelő közönségét. Az önálló est és a Nótabál részleteit sajtótájékoztatón ismertette Major Lajos, a klub elnöke és Varga Zoltán szóvivő.
A 16.30 órakor kezdődő önálló esten visszaemlékezve a sok munkával eltelt időszakra, az elmúlt tíz évét énekli meg a klub. A produkcióhoz ismét sikerült megnyerni a Liszt-díjjal kitüntetett Szalai Antal prímást és világhírű cigányzenekarát. Zenei kíséretük nemcsak nagy élményt, hanem nagy magabiztosságot is ad a kórusnak. A zenekar kuriózumnak tartja a kanizsai tüttősök tevékenységét, a kórusban való nótaéneklést.


A nótaklub az önálló est után egy új rendezvénnyel, Nótabállal áll a nótakedvelők elé. Nemcsak városunkban, az országban sincs párja az ilyen bálnak. Jótékonysági céllal ebben az évben már három műsort adtak. A tagok döntése alapján bevételük egy részét az iszapkatasztrófa károsultjainak utalják át. A résztvevők számától függően a bál bevételből is juttatnak egy bizonyos összeget valamelyik segélyszervezet részére. A 19.30 órakor kezdődő bálon a jelenlegi magyar nótaéneklés legjobbjai, Bokor János, B. Tóth Magda és Demeter Ágnes lépnek fel. Őket még Szalai Antal zenekara kíséri. A hajnalig tartó bálozáshoz egy ötfős zenekar szolgáltatja a tánczenét. A nótaklub svédasztalos vacsorával és köszöntő itallal készül, de az sincs kizárva, hogy az éjszaka folyamán a tüttősök is nótába kezdenek. Az önálló estre a jegyek a klubtagoktól, illetve a művelődési központ pénztárában szerezhetők be, míg a bálra a 06/70.703.5594-es telefonszámon lehet előjegyzésben jegyeket igényelni.
B.E.2010-10-25 11:57:45


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble