Ma 2019. február 19. kedd,    
Zsuzsanna napja van.    
Látogatók száma : 39942049    
Honlapkeszites

NYÁR VÉGI TÁNCGÁLA „A MIÉNK A TÉR” PROGRAMSOROZAT KERETÉBEN NAGYKANIZSÁN

A dödölle fesztivál előtti napon, 2010. szeptember 2-án, 19.00 órakor Nyári táncgála megrendezésére kerül sor az Erzsébet téren.

A táncgála a Városrehabilitációs program első ütemét végigkísérő „Miénk a tér” programsorozat nyitó rendezvénye a Kanizsa Kulturális Központ és Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt. Városfejlesztési Divíziójának szervezésében. Az eseményen helyi művészeti csoportok lépnek fel: Kanizsa Táncegyüttes, Zalagyöngye Táncegyüttes, Premier Táncklub, Eraklin Táncklub Egyesület, Eliseba Hastánccsoport, Sheba Hastánccsoport, Chili SALSA, Swans Balett, Tűzmadár Mozgásszín, Bojtár Együttes.


A „Miénk a tér!” programsorozat 2010. második felében és 2011. évben kínál szórakozási, és kikapcsolódási lehetőségeket Nagykanizsán. Az idei első rendezvényének célja, hogy bemutatkozási lehetőséget teremtsen a helyi és környékbeli művészeti csoportoknak. A fesztiválhangulat kellemes élményt és vidám találkozást nyújt a kanizsai, illetve a környékbeli lakosoknak. A programsorozatról az érdeklődők részletes tájékoztatást a http:\\fejlesztes.nagykanizsa.hu oldalon kaphatnak.2010-08-16 13:47:47


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble