Ma 2019. április 23. kedd,    
Béla napja van.    
Látogatók száma : 40774019    
Honlapkeszites

Indul a Filmklub

Október 9-én, hétfőn a Halis István Városi Könyvtárban újra indul az Idősek Filmklubja. A 2006 óta működő kulturális program városunk egyik legsikeresebb – főként idősek által látogatott – folyamatos rendezvénye.


A töretlen érdeklődést kiváltó, klubszerűen működő vetítéssorozat a Halis István Városi Könyvtár és a Honvéd Kaszinó Hölgyklubjának közös szervezésében valósul meg félévenként megújuló programmal. A jól bevált rend szerint a látogatók az adott napon 13.45-re érkeznek, hiszen a vetítések előtt az egyik klubvezető Aranyásné Anda Nóra könyvtáros a vetítésre kerülő filmek kultúr- és filmtörténeti érdekességeit mutatja be a nézőknek, Büki Pálné a másik klubvezető pedig elsősorban a Honvéd Kaszinó, de a város jelentős – főként időseket – érdeklő programjait jelzi előre. Félévente egyszer a bemutatott film után beszélgetésre kerül sor.

Október 9-én 14.00 órakor az őszi évad első filmje – a Hajnali láz című színes, magyar-svéd-izraeli filmalkotás kerül vetítésre. A film jó indítás a félév filmtematikájában, hiszen a többi 6 alkotás is mind a „Mások élete” témával foglalkozik.2017-10-03 15:19:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek
A Csanád nevet is felveszi Csongrád megye


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble