Ma 2019. április 23. kedd,    
Béla napja van.    
Látogatók száma : 40774060    
Honlapkeszites

A főherceg és a sanzonett újra egymásra talált

A Csárdáskirálynőre várta az érdeklődőket a Hevesi Sándor Művelődési Központ szombaton. Kálmán Imre világhírű operettjét a Pódium Színház mutatta be.


Örökzöld dallamokból és bonyodalmakból nem volt hiány szombat este a HSMK-ban, ahol Kálmán Imre egyik legnépszerűbb darabját mutatták be. A Pódium Színház először márciusban, a színházi világnapon tűzte műsorára a Csárdáskirálynőt a hatvani művelődési házban. „A társulatunknak műfajilag ez újdonság volt, eddig igazán nagy operettünk nem volt, úgyhogy arra gondoltunk, belekóstolunk, és olyan jól sikerült, hogy azóta is visszük. És azóta már gondolkodunk más operettben is” - mondta el Bednai Natália a budapesti Pódium Színház igazgatónője.

A Miska pincért alakító Várfi Sándor ismerősként tért vissza a Csárdáskirálynő világába: mintegy tíz évvel ezelőtt már láthatták a nézők ebben a szerepben. „Olyan figura, aki szinte végigköveti az egész történetet, irányítja a nézőket, rengeteg humorral van megáldva, és az egyik fődalt, a Hajmási Pétert ő énekli” - fogalmazott Várfi Sándor a Pódium Színház színésze.

A Csárdáskirálynő hódítóútja immár több mint száz éve tart: a bécsi ősbemutató 1915-ben volt – azóta Szilvia és Edvin herceg szerelme számtalan színpadi adaptációt megért.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-10-03 07:28:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble