Ma 2019. április 23. kedd,    
Béla napja van.    
Látogatók száma : 40774079    
Honlapkeszites

Idősek sportnapja

Futottak, dobáltak, ütöttek és sakkoztak hétfőn az idősek a Batthyány-gimnázium tornatermében.

Sportnappal folytatódott a város idősek heti rendezvénysorozata. Az idősek világnapja alkalmából egész héten különféle programokkal kedveskednek az ezüstkorúaknak Kanizsán, kedden például a szépség lesz a nap tematikája.


Nem volt egyszerű gurítani a minilabdát a sorversenyen, volt is akinek meggyűlt a baja a feladattal. Ennek ellenére jól szórakoztak az idősek a nekik rendezett sportnapon. „Tíz hölggyel jöttem. Nagyon jól érezzük magunkat, jó a hangulat. Minden évben részt veszünk és ez a lényeg. Hol nyerünk, hol nem nyerünk, de ez nem számít” - mondta el Fenyőházi Józsefné.

Az idősek jól helytálltak a különféle versenyszámokban. Igazi küzdelem zajlott a BLG tornatermében. „Mi vagyunk a legtöbben, 51-en vagyunk, úgyhogy minden számban indulunk. Nagyon jól érzem magam, mert az embernek ez a kis mozgás kell. Hiába vagyunk a munkától elfáradva, az egészen más mozgás, tehát jól esik ez a kis torna” - fogalmazott Bogatin Sándor.

A sportversenyt az Idősügyi Tanács az idősek világnapja alkalmából szervezte meg Nagykanizsán. A hétfői megmérettetésen 14 csapat indult. „Körülbelül 140-en vagyunk itt. Ezek közül hetven ember, aki rendszeresen játszik, most a versenyszámokra gondolok. Ugye 5 versenyszámban indulnak, azon kívül van még a kosárlabda dobás, aztán van az asztalitenisz és a sakk” - mondta el Karosi Lászlóné az Idősügyi Tanács alelnöke.

Az időseknek szóló programok egész héten folytatódnak Nagykanizsán, kedden például a szépség körül forog majd minden a HSMK-ban.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-10-03 05:00:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble