Ma 2019. április 23. kedd,    
Béla napja van.    
Látogatók száma : 40773963    
Honlapkeszites

Megyei foci: vereség a rangadón

Vasárnap mintegy 500 néző előtt rendezték meg a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság rangadóját, a Kaposi International Transport-Csács-NSE – UFC Nagykanizsa mérkőzést.

A kanizsaiak jó előjelekkel várták a találkozót, hiszen hét meccsből hetet nyertek úgy, hogy a kapott góljaik száma is csupán kettő volt a 25 szerzett mellett. Nos, a második nemesapátiak otthonában nem kezdtek rosszul a vendégek, Lőrincz Bence gólja megadta a találkozó alaphangját, s ha a nagykanizsaiak higgadtabbak, akár növelhették is volna előnyüket.


A Csács-NSE aztán mind jobban erőre kapott és az igencsak agilis Marián Sluka a 36. percben egyenlített is. A második játékrészben a vendéglátók kezdtek jobban, majd amikor az UFC szőtte támadását, a 63. percben egy gyors kontra után ismét Sluka szerzett gólt, ezzel már az Apáti vezetett 2-1-re. Előnyét Sebők József játékos-edző legénysége ezt követően már meg is tartotta, Gombos Zsolt csapata pedig szomorúan könyvelhette el első vereségét az idényben, mely egyben azzal is járt, hogy az apátiak át is vették tőlük a vezetést a tabellán. (Képünkön a Lőrincz Bence fejes gólját megelőző pillanat. Fotó: Polgár László.)

A megyei első osztály másik kanizsai együttese, a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE az elmúlt heti hévízi 8-0-s vereség után hazai környezetben 0-0-t játszott az FC Keszthely-Lazzarin Café gárdájával, de így is csak 15. a tabellán.

P.L.2017-10-02 10:30:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble