Ma 2019. április 23. kedd,    
Béla napja van.    
Látogatók száma : 40773815    
Honlapkeszites

A Magyar Fejlesztési Központ segíti a magyar pályázókat az uniós források megszerzésében pályázat, uniós forrás

A Magyar Fejlesztési Központ információkkal koordinálással, operatív munkával segíti a magyar pályázókat abban, hogy sikeresen szerepeljenek a Brüsszelből közvetlenül elnyerhető uniós források megszerzésében - hangsúlyozta Kiss Antal, a közvetlen közösségi forrásokkal kapcsolatos koordinációs feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztos.


Kiemelte: a Magyar Fejlesztési Központ magyar nyelven, témakörönként összegyűjtve teszi közzé a brüsszeli pályázati kiírásokat honlapján, a sikerességet mutatja az 1 millió oldalletöltés.     

Sokat számít, hogy magyarul is olvashatók a brüsszeli pályázatok, ezzel bátorságot adnak a pályázóknak a jelentkezéshez - tette hozzá.     

A jövőről szólva a miniszteri biztos kiemelte, hogy az Európai Unióban 2021-től új programozási időszak következik, nagy valószínűséggel Magyarország az operatív programban kevesebb forrást kap, ugyanakkor a közvetlen források felhasználásában összegyűlő tapasztalat hozzájárul majd a sikeres magyar részvételhez a közvetlen uniós források felhasználásában.

MTI - Kanizsa2017-09-28 10:45:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble