Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40778899    
Honlapkeszites

Családi napot tartott a Csónakázó-tó mellett a református gyülekezet

Családi napot tartott a református közösség a Csótónál. A hagyományos programot évente kétszer, tanévnyitáskor és tanévzáráskor rendezi meg a gyülekezet.


A fiatalokat és hozzátartozóikat a délelőtti tanévnyitó istentisztelet után várták a Zöldtáborba. A programok közös ebéddel kezdődtek. „Elég sok gyerek kezdett el járni kötelező hittanórára, így a családok is érintve vannak. S aztán ha mindenki ott van a templomban, akkor jó, ha egy ilyen gulyással, egytálétellel tudjuk fogadni a családokat az istentisztelet után” – tudtuk meg Hella Ferenc református lelkipásztortól.

Séta, sportolás, játékok és vetélkedők követték az ebédet. Lazítani és ismerkedni egyaránt lehetett. „Én nagyon szeretem ezeket az alkalmakat, mert ilyenkor összegyűlhetünk együtt, így az egész gyülekezet. Nagyon szeretem ezeket a programokat, amik itt vannak” – mondta Lukács Anna. Volt, aki Letenyéről érkezett a családi rendezvényre. „Azt szeretem, hogy az olyan barátaim, akik itt laknak, például Anna vagy Kinga, velük is találkozhatok, zenélhetek, ebédelhetek meg játszatok” árulta el Filó Júlia. A közösségépítő délutánt zenés istentisztelet zárta.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-09-26 04:34:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble