Ma 2019. március 20. szerda,    
Klaudia napja van.    
Látogatók száma : 40328245    
Honlapkeszites

Mozog a Hevesi - Játékos vetélkedővel a sikeres tanévért

Már negyedik alkalommal rendezte meg a Hevesi Sándor Általános Iskola a „Mozog a Hevesi” elnevezésű programját. A vetélkedőn az elsős kisdiákok és szüleik alkottak vegyes csapatokat.


A sorverseny sikerét jól jelzi, hogy a negyedikes tanulók is örömmel gondolnak rá vissza. Nagy Barnabás még kedvenc feladatát, a „mocsárjárást” is felelevenítette. „Párokba kell állni, és mindenkinek van egy karikája, s még van plusz egy karika. Azt az üres karikát mindig előre kell adni az elsőnek. Ő pedig az első karikába beleugrik” - mondta Nagy Barnabás.

A „Mozog a Hevesi” vetélkedő legfőbb célja a közösségformálás. „Tanberger kolléganőmmel, Ágival szervezzük ezt a sportvetélkedőt már négy éve. Az elsősöknek szervezzük ezt a sportversenyt, váltóversenyt a szülők bevonásával. Ismerkedésnek gondoljuk. Ismerkednek a szülők az iskolával is és egymással is” - fogalmazott Tihanyi Éva tanító.

A diákoknak külön öröm, hogy szüleikkel közösen versenyezhetnek, erre pedig évekkel később is szívesen emlékeznek. „Ebben a versenyben nagyon szerettem azt, hogy a szüleim itt lehettek mellettem” - árulta el Tóth Viktória.

Az iskola vezetése szeretné, ha a jövőben is ilyen nagy siker övezné a „Mozog a Hevesi” vetélkedőt.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-09-24 05:42:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


OKTATÁS ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble