Ma 2018. március 21. szerda,    
Benedek napja van.    
Látogatók száma : 35642720    


Honlapkeszites

A Dóri Házat támogatták

Kanizsaiak is segítettek KösziKávéval a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekeket támogató alapítványnak.


A városban a Kanizsa Rehab Nonprofit Kft. Erzsébet téri textilüzlete csatlakozott a kezdeményezéshez. Az itt elfogyasztott kávé ára jótékony célt szolgált. "S ezzel a kávéval, amit a hozzánk betérő kedves emberek elfogyasztanak és az önkéntes adományukkal támogatnak, ezt mi továbbítjuk az alapítványhoz. Így tudjuk segíteni mi is ezt a munkát, ezt a nagyon megható és szép feladatot” - mondta Lérántné Mátés Valéria a Kanizsa Rehab Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A jótékonysági kezdeményezéshez a város vezetősége is csatlakozott. "Adni mindig jó. Én arra kérem a város közösségét és azokat, akik erre ellátogatnak, hogy jöjjenek be, fogyasszanak el egy kávét és közben segítsenek és támogassanak” - hangsúlyozta Dénes Sándor Nagykanizsa polgármestere.

A gyermekhospice-intézményekben végstádiumban lévő beteg gyerekeket kísérnek el életük utolsó pillanatáig. A jótékonykodók egy kávé árával is segíthetik az alapítvány munkáját. "Úgy gondolom, nagyon fontos dolog a gyerekek segítése. Nekem is a nagyobbik fiam betegen született, és annak idején nem voltak még ilyen lehetőségek, úgyhogy a most betegen megszületett, illetve betegséget diagnosztizált gyerekek szüleinek ez egy nagyon-nagyon jó lehetőség és szép kezdeményezés. Úgy gondolom, hogy pár száz forint mindenkinek bele kell hogy férjen” - fogalmazott Schmidt Tímea.

A Kanizsa Rehab Nonprofit Kft. dolgozói tegnap délután öt óráig várták azokat, akik adományukkal támogatni szerették volna az első hazai gyermekhospice ház, a Dóri Ház működését.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-09-23 06:41:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble