Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40780761    
Honlapkeszites

Kézilabda NB II: Komlón kezd az Izzó

Vasárnap délelőtt Komlón kezdi meg az új bajnoki szezonját a Nagykanizsai Izzó SE NB II-es férfi kézilabda-csapata, ahol a Sport 36-Komló U22 vendégei lesznek Madarász Péter edző tanítványai.

Az edző személye tehát új, de nem ismeretlen a kanizsai kézilabda-sportban sem, hiszen Madarász Péter a nagyatádi Rinyamenti KC kispadjáról került a kanizsaira, ahol a két idény után távozó Takács Balázst váltotta.


- Úgy fogtunk hozzá a közös munkához, hogy először is szeretnénk egy egységes, ütőképes, gyors csapatot kialakítani – fogalmazta meg edzői belépőjét Madarász. - Ehhez kapcsolódva pedig szeretnénk elérni azt, hogy a kanizsai, kézilabdát szerető közönséget visszacsalogassuk az Izzó mérkőzéseire, azt hiszem ehhez remek alap, ha jó kézilabdázással tudnánk kirukkolni. A főbb ismérvek ezek, ugyanakkor helyezésbeli elképzelésekbe én személy szerint nem mennék bele. Természetesen a vezetőséggel és a játékosokkal közösen megbeszéltük, hogy mégis miként szerepelhet az együttes, de a legfontosabb, hogy a játékunk legyen olyan, mely kihozza az embereket a meccseinkre.

A tréner számára természetesen nem ismeretlen a nagykanizsai környezet, hiszen korábban játékosként, majd az ellenfél csapatának edzőjeként is járt sokszor a dél-zalai városban. Illetve Nagyatádról például érkeztek is a keze alatt már dolgozó kézisek, hiszen az érkezők között van a kapus Nagyvizeli Norbert és Lebár Bence is. Az újdonsült Izzó-játékosok között találjuk még Bándi Andrást, aki az Alba-MÁV-Előrétől igazolt Kanizsára, Csalló Ádám legutóbb a Tatai AC-ben, Hári Kristóf az AGROFEED ETO-SZESE Győrben játszott, míg Török Roland a Csurgói KK U20-ban védett. A távozók listáját Dencs Balázs kapus és Dencs Bálint mezőnyjátékos alkották, előbbi a Kaposvári ESE-hez, míg utóbbi a Pécsi EAC-hoz került tanulmányaik ottani folytatása végett.

P.L.2017-09-22 10:06:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble