Ma 2018. március 22. csütörtök,    
Beáta napja van.    
Látogatók száma : 35647878    


Honlapkeszites

Vigyázat, telefonos csalók a kanizsai állatmenhely nevében gyűjtenének adományokat

Az Élettér Állat- és Természetvédő Egyesületnek a napokban jutott a tudomására, hogy rejtett számról jelentkező, ismeretlen telefonálók a nagykanizsai állatotthont üzemeltető egyesület nevében kerestek meg több nagykanizsai személyt is azzal a céllal, hogy tőlük adományt kérjenek „menhelyünk támogatására, új menhely építésére”. A telefonálók csalók, az állatmenhely nem gyűjt ilyen módon adományokat!


Mint azt Skanecz Tamás, a kanizsai állatmenhelyet üzemeltető Élettér Állat- és Természetvédő Egyesület telephelyvezetője elmondta: „Mindenki figyelmét szeretnénk felhívni, hogy egyesületünk ilyen formában nem folytat és nem is folytatott adomány gyűjtést! Kérjük, senki ne hagyja magát rászedni, becsapni!”

Az egyesület, illetve az árva kutyák részére adományokat a következő módokon lehet juttatni: személyesen az állatmenhelyen, aztán az „Adhat” adományvonal hívásával, illetve pénzadományt az egyesület számlaszámára utalva. Az egyesület arra kéri az érintetteket, illetve azokat, akiket a jövőben keresnének meg a nevükben, a fentiekhez hasonló módon adományért, hogy vegyék fel velük a kapcsolatot elérhetőségeiken, vagy közösségi oldalukon keresztül, de semmiképpen ne fizessenek, utaljanak pénzt az ismeretlen telefonos kéregetők részére!

Dr. Papp Attila2017-09-19 17:22:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble