Ma 2018. március 21. szerda,    
Benedek napja van.    
Látogatók száma : 35642740    


Honlapkeszites

Női labdarúgó NB II: történelmi pontszerzés

Ziccer NLSE – Kőbányáért FNLA 2-2 (1-1)

NB II Nyugati csoport női labdarúgó-mérkőzés, 4. forduló. Nagykanizsa, Mindenki sportpályája, 30 néző. Vezette: Németh D. (Kocsmáros, Dancs D.). G.: Halász (2., 56.), illetve Dósa (6., 63.)

Ziccer: Balassa Sz. - Veres, Kovács F., Halász, Farkas Cs., Somogyi Zs., Szollár, Szabó Zs., Balassa D., Latin, Horváth R. Edző: Benedek József.

Negyedik bajnokiján megszerezte NB-s történetének első pontját a Ziccer NLSE női NB II-es labdarúgó csapata, a Kőbányáért FNLA ellen értek el 2-2-t hazai környezetben.


- Győzelemre készültünk, igaz sok hiányzónk volt – kezdte értékelését Benedek József, a Ziccer szakmai vezetője. - Sajnos mindkét esetben ahogy Halász Dóra révén kétszer is megszereztük a vezetést, a vendégek gyorsan egyenlítettek. Mind az első, mind a második félidőben lendületesen kezdtünk, aztán inkább küzdelmes meccset vívtunk ellenfelünkkel. Találtuk még el a felső lécet is, igaz, Balassa Szabinának a végén még szüksége volt egy bravúros védésre, hogy megóvja kapunkat a góltól.

Benedek hozzátette, a nem túl magas színvonalú mérkőzés tulajdonképpen két azonos tudású csapat küzdelmét hozta, mindkét oldalon kínálkozó lehetőségekkel. Nagyon fontos a kanizsaiaknak, hogy pontot szereztek, a jó mentalitásukat időnként már jó játékkal is ötvözni tudták. A folytatás nem lesz egyszerű, hiszen a hétvégén a Videotonhoz látogatnak.

P.L.2017-09-19 14:11:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble