Ma 2018. március 22. csütörtök,    
Beáta napja van.    
Látogatók száma : 35647927    


Honlapkeszites

Örök emlék

Tengerhez kirándultak a Kanizsa Rehab Nonprofit Kft. dolgozói. A munkavállalók közül sokaknak ez volt az első külföldi útja. Az 50 éves fennállását ünneplő cég ezzel a különleges ajándékkal tette emlékezetessé a jubileumot.

A dolgozók többsége annyira jól érezte magát, hogy egy hasonló kirándulást akár önköltséges alapon is vállalna.


A tengerparton készített fotók és videók hűen tükrözik a kirándulás hangulatát. A cég munkavállalóinak csapata egy rövid rijekai megálló után Opátijában tölthetett el néhány órát. A dolgozókat meglepte a cég törődése. „A vezetőség részéről, amit feláldoztak értünk, a saját szórakozásukat. Mindenkinek köszönjük, de vannak olyan egyéniségek, akiknek különösen. Molnárné Anettnak, Péntekné Szilviának és Dani Tímeának. Nagyon figyeltek a betegekre, de ami nem elvetendő, hogy a betegek egymásra is. És ez egy nagyon szép dolog volt. Például én nem tudok menni, engem ketten támogattak, hogy fel tudjak menni a lépcsőn, vagy éppen be tudjak menni a vízbe” - mondta Dancsné Senkó Anita.

Bogdán Dávid korábban még soha nem jutott el tengerhez, Híradónknak azt mondta: a látvány és a környezet is lenyűgözte. „Nagyon jól éreztem magam a tengerparton, én eddig nem voltam sehol külföldön. Ez tényleg nagyon jó volt. A barátok, a társaság. Nagyon jól éreztem magam, a fürdés volt nagyon jó” - tette hozzá Bogdán Dávid.

A dolgozók többsége annyira jól érezte magát, hogy egy hasonló kirándulást akár önköltséges alapon is vállalna.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-09-13 08:31:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble