Ma 2017. november 24. péntek,    
Emma napja van.    
Látogatók száma : 34563830    


Honlapkeszites

Student Sziget

A jövő egyetemistáit is várták a dödöllefesztiválon. A Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszának képzéseiről és a vállalati partnerek kínálatáról tájékozódhattak a hétvégi program látogatói a Student Sziget elnevezésű standnál.


Dénes Sándor polgármester szerint követendő példa, hogy a Pannon Egyetem évek óta rendszeresen képviselteti magát a város rendezvényein. „Ez egyben egyfajta beiskolázás is, mert akik erre járnak, mert akik erre járnak és fiatalok, megállnak egy pillanatra és érdeklődnek a kampuszon folyó képzésről, akkor szívesen kapnak tájékoztatást. Az is külön öröm, számomra, hogy a duális képzés is beindult most már, ami azt jelenti, hogy a szakmai ismereteket élőben a piacon, cégeknél tanulják meg a hallgatók és ezen a mai napon itt vannak a cégek képviselői is, akik támogatják ezt az ügyet, mert egyet meg kell értenünk, hogy ez csak közösen megy” - mondta Dénes Sándor polgármester.

Az egyetem munkatársai érdekes feladatokkal, ajándékokkal is készültek a Bor- és Dödölle Fesztiválra. „Szeretnénk bemutatkozni ilyen formában is, hiszen ezeken a fesztiválokon fordul meg a lehető legtöbb ember, azt gondoljuk itt Nagykanizsáról. Ezért nagyon hálásak vagyunk a városnak, hogy ezt a lehetőséget biztosították, hogy a Student szigettel ki tudunk települni. Itt kicsit kötetlenebb formában tudjuk megmutatni magunkat. Nem órai keretek között, hanem sokkal játékosabb, közvetlenebb formában tudunk itt lenni” - fogalmazott Dr. Tóth-Kaszás Nikoletta egyetemi adjunktus, a PEN igazgató-helyettese.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-09-11 04:59:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


OKTATÁS ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble