Ma 2019. április 23. kedd,    
Béla napja van.    
Látogatók száma : 40773650    
Honlapkeszites

Jó ilyet olvasni a kanizsai Elimina Tour előtt…

Persze volt, hogy nekimentünk bácsiknak, meg majdnem széttörtünk pár kirakatot véletlenül. Szeretek ugratni, meg max sebességen döntögetni a bringát 10 cm-re a kint sörözgető lakosoktól. Itt sem volt máshogy, csak itt bácsikat nem lehetett fellökni, mivel szuperül le volt kordonozva az egész kör. Kirakatot viszont lehetett volna rombolni, ha nagyon elnézed a kanyart.


Az egész időmérővel indult. két kört kellett megtenni egy rövid pályán. Az egész összesen 1,5-2 perc. A pályában volt kis rönksor, két nagyobb farönk, két ugrató, “S” kanyar. Igen élvezetes és gyors lett. Kb. huszon-pár induló volt a versenyen, köztük pár nagyágyú a szakágból és köztük Prájczer Peti is, akinek addig csak a nevét és munkásságát ismertem, de személyesen is nagyon jó arc, és komoly versenyző.

Az osztrák-magyar határhoz közeli Weizben rendezett mountain bike cross-country eliminator versenyről Blazsó Mártontól (Mesterbike 575 Team) kapott egy beszámolót a http://bikemag.hu/magazin/hirek/xce-a-lassan-elfelejtett-megis-letezo-szakag-legalabbis-sogoreknal , ahol ő és Prájczer Péter is indult magyar részről. - A kanizsai versenypálya gyorsabb, sprintesebb volt, mint a szentendrei és technikásabb, mint a váci futam. – emlegetik mindmáig az előző évek népszerű belvárosi helyszínét.

bikemag.hu - Kanizsa/P.J.2017-08-22 13:17:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SZÓRÓL SZÓRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble