Ma 2017. október 21. szombat,    
Orsolya napja van.    
Látogatók száma : 34239143    


Honlapkeszites

Megyei foci: Keszthelyen kezd az UFC Nagykanizsa

A hétvégén rajtolnak a megyei labdarúgó bajnokság küzdelmei mindhárom osztályban, így a kanizsai csapatok közül az UFC Nagykanizsa, a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE az első, a Miklósfa SE a második, a Bagola VSE, a Bajcsa SE és a Palin FC pedig a harmadik ligában érdekelt.


A tavalyi első osztályú bajnok UFC Nagykanizsa augusztus 12-én, szombaton 18 órától az FC Keszthely Lazzarin Café otthonában nyitja bajnoki szezonját, a Kiskanizsa pedig vasárnap a Zalagrár Pókaszepetk SE legénységét fogadja a Kiskanizsai Sportkertben, szintén 18 órától. A megyei II. osztályban szereplő Miklósfa szombaton a Felsőrajk SE vendége lesz délután 6 órától. A harmadik vonalban vasárnap a nagykanizsai együttesek közül a Bagola VSE a Murakersztúr SE-vel szemben, míg a Bajcsa SE a Zalakaros és Térsége SE-vel kezd 18 órától hazai környezetben, a Palin FC pedig a Szerdahelyi FC ellen mérkőzik Tótszentmártonban, mindhárom meccs 18 órától kezdődik.

Játékosmozgások a megyei I. osztályban szereplő két nagykanizsai klubnál.

UFC Nagykanizsa:

Érkezett: Hetesi Patrik (Pénzügyőr SE), Horváth Balázs, Szabó Bálint (mindketten Hévíz SK), Horváth Detre (UFC Mannersdorf, Ausztria), Lőrincz Bence (Pécsi MFC), Márton András (Kaposvári Rákóczi), Szabó Ábel (Illés Akadémia-Haladás).

Távozott: Kisharmadás Gábor, Kotnyek István, Rácz Szabolcs (mindhárman Szepetnek SE), Kiss Jácint (Sandi SE), Orbán Attila (Andráshida TE), Papp Tamás (Olajmunkás SE), Ágoston József, Boros Zoltán, Péter Péter.

Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE:

Érkezett: Anger Tamás (Szepetnek SE), Nagy Roland (újrakezdte, előtte Letenye SE), Varga Dávid (Szepetnek SE U19)

Távozott: Dolmányos Márk (Lenti TE), Ganzer Szilárd (Győrszentiván SE), Pál Martin (Semjénháza SE), Parragi Olivér (Balatonlelle SE).

Érdekesség, hogy labdarúgóként az UFC csapatától nyáron Szepetnekre távozott Kisharmadás Gábor a megyei harmadik vonalban szereplő Bagola VSE-nél Ifjovics Ferencet váltotta a kispadon, míg a Kiskanizsa vezetőedzői tisztségéről öt esztendő után leköszönő Sneff Ferencet Lukács István követte a pozícióban, a támadó immár játékos-edzőként ténykedik tovább a Sáskánál.

P.L.2017-08-09 13:26:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble