Ma 2017. november 24. péntek,    
Emma napja van.    
Látogatók száma : 34563731    


Honlapkeszites

Eléggé ki nem használt rezsicsökkentés Nagykanizsán

Akár a strand, akár az uszoda kedvelt célpont lehet ezekben a kánikulai napokban. A Kanizsa Kártya által nyújtott kedvezmények pedig lényegesen olcsóbbá teszik a nagykanizsai állandó lakosok számára. De nézzük a konkrét számokat!


A 900 forintos felnőtt belépőjegyhez képest már a 10 alkalmas, 3 hónapig érvényes bérlet is kedvező 7100-ért, ám az 1400-zal olcsóbb Kanizsa kártyával nem jobban megéri? Hiszen a Kanizsa Kártyáért kiváltásakor 2000-et, hosszabbításakor csak ezer forintot kell fizetnünk az Erzsébet téri Tourinform irodában.

A tömegközlekedésen is sokat spórolhatunk ennek a kártyának a segítségével. Az ÉNYKK felnőtt teljes árú helyi közforgalmú általános havi, kombinált és 30 napos buszbérleteit 10 %-kal, mintegy 500 forinttal olcsóbban vásárolhatjuk.

A lakótelepi és Csónakázó tavi kölcsönző állomásokkal már valóban elevenné tett KanizsaBike rendszer bérleteire pedig 30(!) % kedvezmény jár. Ez az éves bérletnél bizony 1800 Ft. Mint mondani szokták: már nyerésben vagyunk. A http://kanizsakartya.hu/ oldalon pedig sok más privát elfogadóhely között böngészhetünk.2017-07-17 13:45:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble