Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40781263    
Honlapkeszites

Military: a huszadik jön

Péntektől vasárnapig tart a rendezésének jubileumát ünneplő, a Kanizsa Lovasklub SE által szervezett huszadik lovastusa, vagyis military verseny, melynek helyszíne a két évtizedes hagyományoknak megfelelően a Csónakázó-tó környéke lesz.

A tóparti környezetben elterülő versenyhelyszínen összesen hét kategóriában mérik majd össze tudásukat - a remények szerint nem csupán - hazai lovasok. A nemzetközi (CIC1*) és a már megszokott nemzeti kategóriák (A0, A, B) lovasai mellett a Championatus három korosztályos kategóriájában (póni, U16, U20) is láthatnak az érdeklődők lovasokat.


- Közel 100 nevezés érkezett a megmérettetésre - mondta el Dobri Lajosné, a verseny egyik koordinátora a Kanizsa Lovasklub SE részéről. - Érdemes megemlíteni, hogy megújult pályával várjuk a lovasokat, hiszen hatványozottan előtérbe került az utánpótlás verseny és annak mezőnye is. Lesznek természetesen kiegészítő programok is, mint például a vasárnapi versenyzárás után a Nemzeti Lovasszínház előadása is.

Mindehhez érdemes hozzáfűzni, hogy pénteken a díjlovaglás, szombaton a tereplovaglás, majd vasárnap a díjugratás küzdelmei is reggel 9 órától kezdődnek.

P.L.2017-07-06 12:14:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble