Ma 2017. október 21. szombat,    
Orsolya napja van.    
Látogatók száma : 34233351    


Honlapkeszites

A magyarok fele fel sem teszi az élet értelmének kérdését

Igaz ugyan, hogy otthonaink nem üresek. Található bennünk sok minden. Minden nyafogás és panaszkodás ellenére is bőven áldozunk fölösleges kütyükre, pénzt dobunk ki sohasem használt dolgokra, mert lépést akarunk tartani a korral, a divattal, a technika fejlődésével.


Megszoktuk a kényelmet is. Erre neveltük és neveljük az új generációkat védvén őket a nehéz munkától, a széltől, az esőtől és a napsütéstől. Elfeledtük, hogy az embereket nem üvegburokban szokás nevelni. Sőt arról is megfeledkeztünk, hogy a kihívások és a megpróbáltatások teszik igazán éretté és edzetté az embert. A felnőtté válás útja megnyert csatamezőkön keresztül vezet. Tudom, hogy erre sokan felkapják a fejüket, de azt is tudom, saját élményemből, hogy csak az átszenvedett nehézség tölt el igazi boldogsággal.

Harmath Károly az 1944. évi délvidéki magyar irtás során a titoista partizánok kezéből vértanúságot szenvedett újvidéki ferencesek: Körösztös Krizosztom és Kovács Kristóf rendházának elöljárója. A józan ész migrációja? című , eredetileg a Hitélet folyóirat júniusi számában megjelent írását itt olvashatja2017-07-02 13:37:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


JEGYZET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble