Ma 2017. október 21. szombat,    
Orsolya napja van.    
Látogatók száma : 34239058    


Honlapkeszites

A sör és a zene ünnepe

Ha az időjárás nem is volt fesztiválozós, a hangulatra nem lehetett panasz az Erzsébet téren.


A kanizsai zenekar reggel óta talpon volt, a rendezvény egyik házigazdájaként rájuk hárult a feladat, hogy a belvárosba csalogassák a kanizsaiakat. Nem kevés logisztikába került, mire minden zenész és hangszer megtalálta a helyét, de végül elindult a zenevonat.

A hívogató fúvószene meg is hozta a közönséget, főleg délután, amikor elkezdődtek a programok. Alig akadt valaki, aki ne kóstolt volna valamilyen sörkülönlegességet, de a fesztiválon azért a kisgyerekkel érkező családok is feltalálták magukat. „Az ugrálóvártól fogva már mindent kipróbáltunk a gyerekekkel, nagyon jól érzik magukat” - mondta Jakabfy Ferencné.

Zenés-szórakoztató programokból sem volt hiány, kora este a Firkin gondoskodott a fesztiválhangulatról, a rendezvény egyik várva várt eseménye pedig a jelenlévő fúvószenekarok közös fellépése volt.

A sörfesztivál és fúvószenekari találkozó a legfiatalabb a városi rendezvények sorában, a szervezők elégedettek voltak a látogatottsággal. „Hála Istennek jók a benyomásaink, sokan kijöttek a rendezvényre, mint az előző években. Pénteken sajnos az időjárás elrontotta a fesztivált, a KFT koncert alatt volt egy őrült nagy vihar, de az emberek kitartottak. Bemenekültek a sátorba, aztán visszajöttek. A KFT után pedig egy óriási rockabilly buli volt a sörsátorban, ami hajnali egyig tartott, igen nagy sikerrel” - hangsúlyozta Koncz Zsolt a Kanizsa Turizmusáért Egyesület elnöke.

A koncertek szombaton este sem maradtak el, a kanizsaiak ezúttal Charlie-t köszönthették a nagyszínpadon.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-06-18 20:10:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble