Ma 2017. október 19. csütörtök,    
Nándor napja van.    
Látogatók száma : 34212132    


Honlapkeszites

A Fidelitas figyelemfelhívó plakátkampányt indított

Nem szeretnénk, ha egyes pártok tevékenysége egy ócska bábjáték szintjére süllyedne, ezért a Fidelitas figyelemfelhívó plakátkampányt indított. Megnevezzük a milliárdosokat és kézzel rángatott bábjaikat is.


Például Vona Gábort, akinek pártját dekára megvették. Mindenki látja, hogy pár ezer plakátért és pár tucat Kálmán Olga-interjúért eladta a pártját. A Jobbik egy nemzeti pártból Simicska Lajos csicskája lett.

Ha Soros György szól, a baloldal ugrik. Így lett a baloldal a spekuláns milliárdos bábja. Álproblémának nevezik a bevándorlást, majd megszavazzák a kötelező kvótát erőltető állásfoglalást Brüsszelben. Vezetőjük Botka László, aki szerint Szeged lakosságát egyáltalán nem zavarták az illegális bevándorlók.

Jól látszik, hogy a dróton rángatott bábpártokat ma már szinte semmi nem különbözteti meg egymástól, bárhonnan is érkeztek vezetőik. Csak milliárdos gazdáik érdekeit képviselik.

Ha Simicska Lajos azt akarja, akkor a Jobbik nem szavazza meg a kötelező kvóta elleni alkotmánymódosítást. Hiába ígéri az MSZP elnöke a népszavazás előtt, hogy a parlamentben támogatnak mindent, ami a bevándorlás megállítását szolgálja, Soros György üzen, és a népszavazás után az MSZP már nem támogat semmit.

A plakátkampánnyal mind a jobboldali, mind a baloldali szavazókhoz szólunk. A Jobbik és a baloldal pártjai ma már nem értékeket képviselnek. Csak érdekeket szolgálnak. A Jobbik célja, hogy üzletet szerezzen Simicska Lajosnak, a baloldal célja, hogy megnyissa a határt a Soros György szerint kívánatos évi 1 millió bevándorló előtt.

Egy hónapig tartó országos plakátkampányban szeretnék megmutatni mindenkinek, hogy a baloldalnak Soros György, a Jobbiknak pedig Simicska Lajos a gazdája.

 

Léránt Gábor

a Fidelitas Zala Megyei Választmányának alelnöke2017-05-18 15:23:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble