Ma 2017. november 19. vasárnap,    
Erzsébet napja van.    
Látogatók száma : 34537680    


Honlapkeszites

NTE cselgáncs: pápai aranyak

Nagykanizsai TE 1866 dzsúdósai Pápán az V. Bakony Kupa cselgáncsversenyen indultak, mely egyben az Észak-Dunántúli Regionális Judo Szövetség rangsorversenye is volt egyben.

Harminchárom klub 318 fiatalját nevezte diák C-B-A, serdülő és ifjúsági korcsoportban, a mezőnyben pedig az NTE-n kívül a Dél-dunántúli Régióból a Zalaegerszegi JSE és a Kaposvári SI is ott volt számos nevezővel.

A Nagykanizsai Te 1866 11 fős versenyzői küldöttsége végül 6 arany-, 3 ezüst-, és 2 bronzérmet szerzett. A kanizsai klub diák C korosztályos versenyző szerepeltek a legjobban, hiszen a 8 induló 6 elsőséget és 2 második helyezést értek el.


Az NTE aranyérmesei: Kovács Ákos, Garai Emese, Garai Nimród (képünkön), Lipódi Márton, Szeghy Tamás, Nagy Adrián. Ezüstérmet szereztek: Horváth Medox, Sárközi Rajmund.

A diák A korcsoportban Lipódi László második helyet szerzett, míg a serdülő korcsoportban induló Kovács Zoltán és Nagy Krisztofer a harmadik helyen végzett.
- Nagy büszkeséggel töltött el minket a folyamatosan hozott jó teljesítmények és sikerek - fogalmazott az NTE szakmai stábjának részéről Mester józsefné. - Akiknek nem sikerült az élen végezniük, ők sem lehetnek elkeseredettek, tovább dolgozunk velük is, gratulálva nekik is az eredményeikhez.

P.L.2017-05-17 10:39:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble